Milka Balek-Brodská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milka Balek-Brodská - Birth Chart
(Matylda Balek-Brodská)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 72 years
Occupation:
actress

Milka Balek-Brodská - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
26 December 1888 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Milka Balek-Brodská 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Milka Balek-Brodská
Date of Birth Dec 26, 1888
(actress, instagram)

Milka Balek-Brodská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Černá sobota
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Taková láska
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Potěrjannaja fotografija
(1959) - První a poslední
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Povodeň
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
(1958) - Safebreakers
(1957) - To byla noc
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Konec jasnovidce
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1950) - Past
(1949) - Vzbouření na vsi
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1948) - Daleká cesta
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Parohy
(1947) - Nobody Knows Anything
(1947) - When You Return
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Kluci na řece
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Pět strýců
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Rukavička
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - V pokušení
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Královna stříbrných hor
(1939) - Humoreska
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Panenka
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Boží mlýny
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Virginity
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Švadlenka
(1936) - Manželství na úvěr
(1936) - Irčin románek
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Maryša
(1935) - Král ulice
(1935) - Who Did I Kiss Yesterday
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Cácorka
(1934) - Pán na roztrhání
(1933) - Vůně domova
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Perníková chaloupka
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Exekutor v kabaretu
(1932) - Zlaté ptáče
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Písničkář
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - The Undertaker
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1931) - Psohlavci
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Dobří pomocníci
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Vendelínův očistec a ráj
(1930) - Když struny lkají
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Kennst du das kleine Haus am Michigansee?
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Varhaník u sv. Víta
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Takový je život
(1929) - Popelka
(1929) - Loretánské zvonky
(1929) - Kamarádské manželství
(1929) - Její pastorkyňa
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hříchy lásky
(1929) - Boží mlýny
(1929) - The Abortionist
(1928) - Strassenbekanntschaften
(1928) - For Love
(1928) - Spitzenhöschen und Schusterpech
(1928) - Stín ve světle
(1928) - Pramen lásky
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Osudné noci
(1928) - Děvče z tabákové továrny
(1927) - V panském stavu
(1927) - Pražský kat
(1927) - Perníková chaloupka
(1927) - Paní Katynka z Vaječného trhu
(1927) - Kašpárek kouzelníkem
(1927) - Kašpárek a Budulínek
(1926) - Neděle československých filmových pracovníků
(1926) - Vdávala se jedna panna
(1926) - Válečné tajnosti pražské
(1926) - Švejk v ruském zajetí
(1926) - Svéhlavička
(1926) - Radioamatéři
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - Prach a broky
(1926) - May Fairy Tale
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1926) - Bludné duše
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Jedenácté přikázání
(1925) - Do panského stavu
(1919) - Píseň lásky
Milka Balek-Brodská 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Milka Balek-Brodská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
5°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Milka Balek-Brodská 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milka Balek-Brodská - actress

Milka Balek-Brodská was born on December 26, 1888 in Prague
Milka Balek-Brodská at:
Wikipedia.orgMilka Balek-Brodská full biography - Wikipedia | Astro.comMilka Balek-Brodská astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMilka Balek-Brodská astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 27th
(Today)
Čína Donnie Yen
(*1963) actor, director, choreographer of martial arts scenes
Francie Bourvil
(*1917) actor, singer
Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) actor
Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) actor
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824) writer, scriptwriter
Milka Balek-Brodská
Planet positions:
SunSun
Capricorn
5°10’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
1°01’
7°49’
14°42’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
3°48’
 
VenusVenus
Aquarius
15°51’
 
MarsMars
Aquarius
18°58’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
21°18’
 
SaturnSaturn
Leo
19°45’
R
UranusUranus
Libra
21°33’
 
NeptuneNeptune
Gemini
0°01’
R
PlutoPluto
Gemini
4°26’
R
NodeNode (M)
Cancer
22°09’
R
LilithLilith (M)
Gemini
6°22’
 
ChironChiron
Cancer
8°50’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
6xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
July 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) actress
Francie Marcel Duchamp
(*1887) painter, artist
Spojené státy Jacoby Shaddix
(*1976) musician, singer of the rock band Papa Roach
Venezuela Hugo Chávez
(*1954) President of Venezuela
Velká Británie Leo Houlding
(*1980) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »