Milan Kiš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milan Kiš - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 72 years
Death:
Occupation:
actor

Milan Kiš - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
3 August 1934 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Milan Kiš 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Milan Kiš
Date of Birth - Aug 3, 1934
(actor, instagram)

Milan Kiš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Zlatý hlas
(2002) - Večer plný secesie
(1998) - Jeppe z vŕšku
(1993) - Prípad na vidieku
(1992) - O troch točkách
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Sila lásky
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1989) - Živé svetlo
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Turandot
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Novinári
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Proso
(1988) - Marhuľový lekvár
(1987) - Zbojnícke fašiangy
(1987) - Záplata na záplate
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Pytačky
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Dobríčko
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Zbierka zaujímavostí
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Skon Paľa Ročku
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Hodinky
(1985) - Ako dve hrdličky
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Loktibrada
(1984) - Dies irae
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Saša
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Pomocník
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Najstarší škorec Svätopluk
(1982) - Chuť vody
(1982) - Guľôčky
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - Paradajka za rohom
(1981) - Konôpka
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV series)
(1981) - Člny proti prúdu
(1981) - Crainquebille
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Pericola
(1979) - Dve frašky
(1979) - Byt
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Spadla z oblakov (TV series)
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Posledná fáza zatmenia
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Tlstibáb
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Penelopa
(1977) - Chlapi
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Štipku soli
(1976) - Rosy Dreams
(1976) - Postup
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Kamarátka pre nás dvoch
(1975) - Jurát
(1975) - Horúčka
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1974) - Luigiho srdce
(1973) - Dolina
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1969) - Nevesta
(1969) - Chválenkári (TV series)
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Čaj u pána senátora
Milan Kiš 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Milan Kiš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
10°24’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Milan Kiš 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milan Kiš - actor

Milan Kiš was born on August 3, 1934 in Bratislava
Milan Kiš at:
Wikipedia.orgMilan Kiš full biography - Wikipedia | Astro.comMilan Kiš astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMilan Kiš astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 27th
(Today)
Čína Donnie Yen
(*1963) actor, director, choreographer of martial arts scenes
Francie Bourvil
(*1917) actor, singer
Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) actor
Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) actor
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824) writer, scriptwriter
Milan Kiš
Planet positions:
SunSun
Leo
10°24’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Gemini
18°05’
24°23’
0°36’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
21°14’
 
VenusVenus
Cancer
12°49’
 
MarsMars
Cancer
12°23’
 
JupiterJupiter
Libra
17°15’
 
SaturnSaturn
Aquarius
25°55’
R
UranusUranus
Taurus
1°27’
 
NeptuneNeptune
Virgo
10°56’
 
PlutoPluto
Cancer
24°45’
 
NodeNode (M)
Aquarius
10°13’
R
LilithLilith (M)
Leo
1°43’
 
ChironChiron
Gemini
8°51’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
July 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) actress
Francie Marcel Duchamp
(*1887) painter, artist
Spojené státy Jacoby Shaddix
(*1976) musician, singer of the rock band Papa Roach
Venezuela Hugo Chávez
(*1954) President of Venezuela
Velká Británie Leo Houlding
(*1980) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »