Maximilián Remeň wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Maximilián Remeň - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ilija
Country:
Age:
† 80 years
Death:
Occupation:
director, scriptwriter

Maximilián Remeň - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
3 December 1927 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Maximilián Remeň 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Maximilián Remeň
Date of Birth - Dec 3, 1927
(director, scriptwriter, instagram)

Maximilián Remeň - Filmography - Editor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1994) - Psí život
(1991) - Gemini
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1989) - Sýkorka
(1989) - Rabaka
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Montiho čardáš
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - Pan Kleks w kosmosie
(1988) - Iba deň
(1988) - F.T. na cestách
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Neďaleko do neba
(1986) - Nekonečná pieseň domoviny
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Šiesta veta
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - SĽUK
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Fontána pro Zuzanu
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Liberty Is on the Opposite Bank
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - The False Prince
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Muž nie je žiadúci
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Letný strom radosti
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Tušenie
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Pomocník
(1982) - Pásla kone na betóne
(1982) - Popolvár najväčší na svete
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Guľôčky
(1982) - Explózia
(1981) - Seď a poď
(1981) - Vták nociar
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Katera
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Záhrada plná plienok
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Odveta
(1980) - Hodiny
(1980) - Demokrati
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Mišo
(1979) - Kamarátky
(1979) - Hra na telo
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Balkón plný plienok
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Dievča z jazera
(1977) - Architekt Dušan Kuzma
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Penelopa
(1977) - Neperspektíva
(1977) - Narodeniny 2001
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Vsetko má svoj cas
(1976) - Veľký čierny obor
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Tetované časom
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Horúčka
(1974) - Nemecká
(1974) - Banská Bystrica
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Tri barančeky
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Horali
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Srdce na lane
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Rekord
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Dolina
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Mumu
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Človek na moste
(1971) - Mimoriadne cvičenie
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Slávny pes
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Keby som mal pušku
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1971) - "... Aj vtedy rozkvitli kvety"
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - Noc s mačkou
(1970) - The Copper Tower
(1969) - Birds, Orphans and Fools
(1969) - Smutný Lord
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Génius
(1968) - Burza
(1968) - The Deserter and the Nomads
(1968) - Výšiny
(1968) - Údolie večných karaván
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Stopy na Sitne
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Málka
(1968) - Lúčka, na ktorej spáva vietor
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1968) - ...a sekať dobrotu...
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Sahin
(1967) - Krotká
(1966) - Živý bič
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - Stretnutie
(1966) - Panna zázračnica
(1966) - The Hangman
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - Odhalenie Alžbety Báthoryčky
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Before Tonight Is Over
(1965) - Kubo
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1964) - Prípad Barnabáš Kos
(1964) - Organ
(1963) - Bratislava - mesto na Dunaji
(1963) - Výhybka
(1963) - Trio Angelos
(1963) - Staré, ale dobré (TV series)
(1962) - That Was Yesterday
(1962) - Výlet po Dunaji
(1962) - Jánošík I., II.
(1962) - Havrania cesta
(1961) - Vždy možno začať
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Brothers
(1960) - Skalní v ofsajde
(1960) - Našel jsem si kamaráda
(1960) - Jerguš Lapin
(1959) - Očami kamery
(1959) - Človek z Málinca
(1959) - Angkorvat
(1959) - Skaly a ľudia
(1959) - Kapitán Dabač
(1959) - Akcia 37
(1958) - Never More
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Tu kráčajú tragédie
(1956) - Ikebana
(1955) - Loutky Jiřího Trnky
(1955) - Deti mieru

Maximilián Remeň - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1953) - American Solution
(1952) - Ľudia a telefón

Maximilián Remeň - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1953) - American Solution
Maximilián Remeň 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Maximilián Remeň, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
10°17’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Fire)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Maximilián Remeň 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Maximilián Remeň - director, scriptwriter

Maximilián Remeň was born on December 3, 1927 in Ilija
Maximilián Remeň at:
Wikipedia.orgMaximilián Remeň full biography - Wikipedia | Astro.comMaximilián Remeň astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMaximilián Remeň astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 6th
(Today)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Maximilián Remeň
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
10°17’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Aries
20°56’
28°01’
5°09’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
21°37’
 
VenusVenus
Libra
24°02’
 
MarsMars
Scorpio
26°28’
 
JupiterJupiter
Pisces
23°55’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
10°11’
 
UranusUranus
Pisces
29°30’
R
NeptuneNeptune
Leo
29°11’
st
PlutoPluto
Cancer
16°45’
R
NodeNode (M)
Gemini
19°09’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
0°31’
 
ChironChiron
Taurus
2°08’
R
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
2xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
December 7th
(Tomorrow)
Spojené státy Eli Wallach
(*1915) actor
Spojené státy Tom Waits
(*1949) composer, singer, actor
Spojené státy Noam Chomsky
(*1928) philosopher, cognitive scientist, linguist, social critic, logician
Spojené státy Ellen Burstyn
(*1932) actress
Velká Británie Nicholas Hoult
(*1989) actor
Famous people who passed away on December 6th
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) actor
Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) guitarist, singer, actor
Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) inventor
Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) writer, scriptwriter
Spojené státy Roy Orbison
(*1936 - 1988) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »