Matěj Hádek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Matěj Hádek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1975
Country:
Age:
45 years
Occupation:
actor

Matěj Hádek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1975 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Matěj Hádek 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Matěj Hádek
Date of Birth - Year *1975
(actor, instagram)

Matěj Hádek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Verdikt osudu
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
(2016) - Strašidla
(2016) - Já, Mattoni (TV series)
(2015) - Mamon (TV series)
(2015) - The Snake Brothers
(2015) - Jan Hus
(2014) - The Elk Story
(2014) - Storyteller
(2013) - Terapie II. (TV series)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV series)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - The Messenger
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Do I want you?
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Šamani odcházejí
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2011) - Boxík a Bulík
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Stínu neutečeš
(2009) - Schyzofrenia
(2009) - Profesionálové (TV series)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Les mrtvých
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Janosik - Prawdziwa historia
(2009) - Little Knights Tale
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV series)
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - Ztracený princ
(2008) - Tobruk
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2007) - Die Germanen - Meilensteine der Frühgeschichte Europas (TV series)
(2007) - Film o filmu: Maharal - Tajemství talismanu
(2007) - Velkofilm
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Muž a stín
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2007) - I Am Bigger and Better
(2006) - Tajemství Lesní země
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Chcípáci
(2006) - Grandhotel
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Modrý kámen
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Di do hajzlu
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Smart Philip
(2003) - Malovaný děti
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Vetřelci v Coloradu
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2002) - Tatort - Heiße Grüße aus Prag
(2002) - Černý slzy
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Elixír a Halíbela
(2000) - The Hitchhiker
(2000) - K moři
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Tunel
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Cesta pustým lesem
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1993) - Záhada hlavolamu
(1992) - Jak vyloupit banku
(1991) - Sokratův podzim
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
Matěj Hádek - Family and Partner relationships
Family:
(*1982) Kryštof Hádek - brother

Matěj Hádek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
6°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Wood)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Matěj Hádek 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Matěj Hádek - actor

Matěj Hádek was born Year *1975 in Czech City
Matěj Hádek at:
Wikipedia.orgMatěj Hádek full biography - Wikipedia | Astro.comMatěj Hádek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMatěj Hádek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 5th
(Today)
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) actor
Indie Kajol
(*1974) actress
Francie Guy de Maupassant
(*1850) writer
Spojené státy Neil Armstrong
(*1930) astronaut
Francie Marine Le Pen
(*1968) Member of the European Parliament, MEP
Matěj Hádek
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
6°35’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
11°31’
18°45’
25°59’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
6°54’
 
VenusVenus
Libra
21°24’
 
MarsMars
Gemini
28°55’
R
JupiterJupiter
Aries
14°57’
R
SaturnSaturn
Leo
2°46’
R
UranusUranus
Scorpio
4°51’
 
NeptuneNeptune
Sagittarius
11°19’
 
PlutoPluto
Libra
11°06’
 
NodeNode (M)
Scorpio
20°59’
R
LilithLilith (M)
Aries
3°13’
 
ChironChiron
Aries
24°10’
R
Elements:
6xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 6th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »