Márta Mészáros wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Márta Mészáros - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Kispest
Country:
Age:
89 years
Occupation:
actress, director

Márta Mészáros - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 September 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Márta Mészáros 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Márta Mészáros
Date of Birth Sep 19, 1931
(actress, director, instagram)

Márta Mészáros - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Magyarország 2011
(2009) - The Last Report on Anna
(2004) - A Temetetlen halott
(2001) - Csodálatos mandarin
(2000) - Kisvilma - Az utolsó napló
(1999) - Córy szczęścia
(1996) - Edith Stein: The Seventh Chamber
(1994) - Fetus
(1992) - Edith és Marlene
(1990) - Diary for My Father and Mother
(1989) - Bye bye chaperon rouge
(1987) - Napló szerelmeimnek I-II.
(1986) - Ave Maria
(1984) - Napló gyermekeimnek
(1983) - The Land of Miracles
(1982) - Néma kiáltás
(1982) - Mother and Daughter
(1980) - Les Heritieres
(1979) - Útközben
(1978) - Olyan, mint otthon
(1978) - Ök ketten
(1976) - Kilenc hónap
(1975) - Örökbefogadás
(1973) - Szabad lélegzet
(1973) - Szeptember végén
(1971) - A Lörinci fonóban
(1970) - Don't Cry, Pretty Girls!
(1969) - Holdudvar
(1968) - Eltávozott nap
(1968) - Mészáros László emlékére
(1966) - Borsos Miklós
(1966) - Harangok városa - Veszprém
(1965) - 15 perc - 15 évröl
(1964) - Kiáltó
(1964) - Festök városa - Szentendre
(1964) - Bóbita
(1963) - 1963. július 27, szombat
(1963) - Szeretet
(1963) - Munka vagy hiratás
(1962) - Tornyai János
(1962) - Nagyüzemi tojástermelés
(1962) - A Labda varázsa
(1962) - Kamaszváros
(1962) - Gyerekek - könyvek
(1961) - Vásárhelyi színek
(1961) - Szívdobogás
(1961) - A Szár és gyökér fejlödése
(1961) - Danulonggártás
(1960) - T Sz elnökröl, Egy
(1960) - Rajtunk is múlik
(1960) - Öszibarack termesztése, Az
(1960) - Eladás müvészete, Az
(1959) - Schimbul de mîine
(1959) - Élet megy tovább, Az
(1958) - Popas în tabara de vara
(1957) - Sa zîmbeasca toti copii
(1956) - Országutak vándora
(1955) - Túl a Cálvin téren
(1955) - Mindennapi történet
(1955) - Albertfalvai történetek
(1954) - ...és újtra mosolyognak

Márta Mészáros - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - The Last Report on Anna
(2004) - A Temetetlen halott
(2000) - Kisvilma - Az utolsó napló
(1999) - Córy szczęścia
(1996) - Edith Stein: The Seventh Chamber
(1994) - Fetus
(1990) - Diary for My Father and Mother
(1989) - Bye bye chaperon rouge
(1987) - Napló szerelmeimnek I-II.
(1984) - Napló gyermekeimnek
(1980) - Les Heritieres
(1979) - Útközben
(1978) - Olyan, mint otthon
(1978) - Ök ketten
(1976) - Kilenc hónap
(1975) - Örökbefogadás
(1973) - Szabad lélegzet
(1969) - Holdudvar
(1968) - Eltávozott nap
(1961) - Szívdobogás
(1961) - A Szár és gyökér fejlödése
(1960) - Rajtunk is múlik
(1960) - Öszibarack termesztése, Az

Márta Mészáros - Filmography - Cameraman (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1975) - Örökbefogadás
Márta Mészáros 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Márta Mészáros, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
25°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Márta Mészáros 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Márta Mészáros - actress, director

Márta Mészáros was born on September 19, 1931 in Kispest
Márta Mészáros at:
Wikipedia.orgMárta Mészáros full biography - Wikipedia | Astro.comMárta Mészáros astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMárta Mészáros astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 19th
(Today)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher
Márta Mészáros
Planet positions:
SunSun
Virgo
25°35’
 
MoonMoon
Sagittarius
Capricorn
Capricorn
26°49’
3°22’
9°50’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
7°53’
 
VenusVenus
Virgo
28°38’
 
MarsMars
Scorpio
1°26’
 
JupiterJupiter
Leo
13°40’
 
SaturnSaturn
Capricorn
16°39’
R
UranusUranus
Aries
18°15’
R
NeptuneNeptune
Virgo
6°16’
 
PlutoPluto
Cancer
21°55’
 
NodeNode (M)
Aries
5°45’
R
LilithLilith (M)
Aries
4°50’
 
ChironChiron
Taurus
23°25’
R
Elements:
3xFireFire
7xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) actress, singer
Spojené státy John Goodman
(*1952) actor
Spojené státy Martin Landau
(*1928) actor
Austrálie Errol Flynn
(*1909) actor
Německo Jacques Offenbach
(*1819) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »