Marie Rosůlková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marie Rosůlková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 91 years
Death:
Occupation:
actress

Marie Rosůlková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
17 December 1901 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Marie Rosůlková 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Marie Rosůlková
Date of Birth Dec 17, 1901
(actress, instagram)

Marie Rosůlková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Fenomén Meryčka
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1990) - Jak jsme ho znali
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1988) - Veverka a kouzelná mušle
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1987) - Profesionálové
(1987) - Šašek a královna
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Dámská jízda
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Hříšný Václav
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Psí povídání (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Slivovice
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - Pánská jízda
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Viktorka
(1982) - Skazka stranstvij
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Nevěra
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kouzelnice
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Konečná stanice
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Večírek pro liché
(1980) - Nešťastný šafářův dvoreček
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Teeny-Tiny and the Witch Woman
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Zvyk
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Lalůček
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Šikulka
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Dívka jako ty
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Holky z porcelánu
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Svatba v terénu
(1972) - Slečna Golem
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Petrolejové lampy
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Kočka
(1970) - James to zařídí
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Charleyova teta
(1969) - Hrozné děti
(1968) - The Cremator
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Křesadlo
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Navštívenka
(1967) - Láska jako trám
(1967) - Láska a chléb
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Další prosím!
(1967) - Amatér
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Doktor a běsi
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Kupon
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Darounická poudačka
(1963) - Otevřené okno
(1963) - Máte doma lva?
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - První a poslední
(1959) - Můj generál
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1957) - Konec jasnovidce
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1954) - Na konci města
(1953) - Měsíc nad řekou
(1952) - Anna the Proletarian
(1949) - Soudný den
(1948) - Kariéra
(1946) - Průlom
(1945) - Řeka čaruje
(1943) - Thirsty Youth
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Gabriela
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Panna
(1938) - Vzhůru nohama
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Lieutenant Alexander Rjepkin
Marie Rosůlková 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Marie Rosůlková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
24°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Metal)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Marie Rosůlková 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marie Rosůlková - actress

Marie Rosůlková was born on December 17, 1901 in Pilsen
Marie Rosůlková at:
Wikipedia.orgMarie Rosůlková full biography - Wikipedia | Astro.comMarie Rosůlková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMarie Rosůlková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 23rd
(Today)
NL Rutger Hauer
(*1944) actor, director
US Richard Dean Anderson
(*1950) actor in the television series MacGyver
FR Jeanne Moreau
(*1928) actress
JP Sonny Shin'ichi Chiba
(*1939) actor, singer, film producer, film director, martial artist
FR Stendhal
(*1783) writer, representative of critical realism and romanticism
Marie Rosůlková
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
24°50’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Pisces
0°58’
7°31’
14°08’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
16°02’
 
VenusVenus
Aquarius
11°32’
 
MarsMars
Capricorn
17°52’
 
JupiterJupiter
Capricorn
18°03’
 
SaturnSaturn
Capricorn
16°01’
 
UranusUranus
Sagittarius
17°34’
 
NeptuneNeptune
Cancer
0°13’
R
PlutoPluto
Gemini
17°32’
R
NodeNode (M)
Scorpio
11°16’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
24°02’
 
ChironChiron
Capricorn
6°00’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
January 24th
(Tomorrow)
DE Nastassja Kinski
(*1961) actress
DE Joachim Gauck
(*1940) politician, pastor, preacher, 11th German Federal President
RU E. T. A. Hoffmann
(*1776) writer
IT Farinelli
(*1705) opera singer, singer, soprano castrato, musician
DZ Daniel Auteuil
(*1950) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »