Marián Slovák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marián Slovák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actor

Marián Slovák - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Marián Slovák 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marián Slovák
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Marián Slovák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zoo (TV series)
(2014) - Superhrdinovia (TV series)
(2014) - Doktori (TV series)
(2014) - Divoké kone (TV series)
(2013) - Kolonáda (TV series)
(2012) - Staroslovanské kultúrne centrá (TV series)
(2012) - Zradení
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Televízia po slovensky (TV series)
(2011) - Devínsky masaker
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Druhý dych (TV series)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Cinka Panna
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Slovenský bigbít (TV series)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Zima kúzelníkov
(2006) - Susedia (TV series)
(2004) - Financoval som Slovenské národné povstanie
(2003) - Na streche
(2000) - Zámok na juhu
(2000) - Prekliaty služobník lásky
(1999) - Variácie
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Kráľovská hra
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Čaro múdrosti a lásky
(1996) - Hudobné spomienky - Vzkriesenie
(1996) - Zázračná láska
(1996) - Vyššia moc
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1996) - Suzanne
(1996) - Strigôňove prázdniny (TV series)
(1995) - Storočie pred kamerou (TV series)
(1995) - Škriatok (TV series)
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Sny podľa Renoira
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Diagnóza: vajíčko
(1994) - Čierny mních
(1993) - Zlý žart
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Jakubov rebrík
(1993) - Divadelná pieseň
(1992) - Zrkadlo
(1992) - Lákavé stredisko rýchleho vytriezvenia
(1992) - Európa, moja láska
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Havran
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Piata pečať
(1989) - Ulice bez mena
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Reverend
(1989) - Kamene
(1988) - Trubadúri z pendloviek
(1988) - Štek
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Omyl doktora Moresiniho
(1988) - Katarínka z Heilbronnu
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1986) - Prvý deň podpredsedu
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Meštiak šľachticom
(1986) - Fotograf
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - The Third Dragon
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Obyčajný deň
(1985) - Môj medvedík Móric (TV series)
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Mišo
(1985) - Meč Kusanagi
(1985) - Dym nad horou
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - Profesionál života
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Magma
(1983) - Farebný bazár
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Zimný semester
(1982) - Najkrajší kvet
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1982) - Cukor
(1981) - Tá dáma
(1981) - Nápadníci
(1981) - Hlúpa rozprávka
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Dnes z tretej strany
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Frndolína
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Parížsky život
(1978) - Bendžo kvintet
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Oko za oko
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Páva
(1976) - Panda
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Lakmus
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Náušnice
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1971) - Sulamit
(1971) - Ivko a jeho mať

Marián Slovák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
17°54’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Marián Slovák 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marián Slovák - actor

Marián Slovák was born Year *1949 in Slovak City
Marián Slovák at:
Wikipedia.orgMarián Slovák full biography - Wikipedia | Astro.comMarián Slovák astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMarián Slovák astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 27th
(Today)
Spojené státy William Fichtner
(*1956) actor
Spojené státy Bruce Lee
(*1940) actor, martial artist, philosopher, filmmaker, founder of the martial art Jeet Kune Do
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) guitarist, singer
Rakousko Parov Stelar
(*1974) musician, one of the founders of electro swing
Ukrajina Yulia Tymoshenko
(*1960) politician, former Prime Minister
Marián Slovák
Planet positions:
SunSun
Capricorn
17°54’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
3°21’
 
VenusVenus
Sagittarius
23°54’
 
MarsMars
Aquarius
2°56’
 
JupiterJupiter
Capricorn
12°06’
 
SaturnSaturn
Virgo
5°44’
R
UranusUranus
Gemini
27°44’
R
NeptuneNeptune
Libra
15°09’
 
PlutoPluto
Leo
15°59’
R
NodeNode (M)
Taurus
1°02’
R
LilithLilith (M)
Pisces
19°07’
 
ChironChiron
Sagittarius
4°56’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
4xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
November 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell
Famous people who passed away on November 27th
Francie Alexandre Dumas fils
(*1824 - 1895) writer, scriptwriter
Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) the first openly gay politician in San Francisco
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) mathematician, inventor of the machine programming
Španělsko Princess Isabella of Parma
(*1741 - 1763) daughter of Duke of Parma
Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) playwright

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »