Magda Reifová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Magda Reifová - Birth Chart
(Magdalena Reifová)

Gender:
Female
Birth:
*1963
Country:
Age:
57 years
Occupation:
actress, presenter

Magda Reifová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Magda Reifová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Magda Reifová
Date of Birth Year *1963
(actress, presenter, instagram)

Magda Reifová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Písničkohraní
(2014) - Novoroční Kouzelná školka
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2013) - Silvestr v Kouzelné školce
(2013) - Wings of Christmas
(2012) - Stín smrtihlava
(2011) - Barrandovský videostop
(2008) - Retro
(2007) - O korunu krále Karla
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Malvína
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Kruh
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - Čtveráci
(1998) - Z rodu Lucemburků (TV series)
(1998) - Stín
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Legenda Emöke
(1997) - Úsměvy
(1996) - Where Stars Fall (TV series)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Artuš, Merlin a Prchlíci
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sedmero krkavců
(1992) - Kufr
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Něco lehčího
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Volavka
(1991) - F - E - D - A
(1990) - Slovíčka
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Houpačka
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Království stromů
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Polní mše
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Tři obři a vlak
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1986) - Švec z konce světa
(1986) - Bratr a sestra
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Havárie
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - Takový talent
(1983) - Stříbrná žíla (TV series)
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1981) - V podstatě jsme normální
(1980) - Den velkého ticha
(1980) - Deník
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Jedničky má papoušek
(1979) - Indiáni z Větrova
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Padavka
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - O třech vandrovnících
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Král Honza
(1973) - Sněhurka
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Bakaláři (TV series)

Magda Reifová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
1°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Magda Reifová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Magda Reifová - actress, presenter

Magda Reifová was born Year *1963 in Czech City
Magda Reifová at:
Wikipedia.orgMagda Reifová full biography - Wikipedia | Astro.comMagda Reifová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMagda Reifová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Magda Reifová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
1°26’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
26°26’
2°59’
9°39’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
12°19’
 
VenusVenus
Sagittarius
23°32’
 
MarsMars
Sagittarius
21°47’
 
JupiterJupiter
Aries
9°44’
R
SaturnSaturn
Aquarius
17°24’
 
UranusUranus
Virgo
9°50’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
15°59’
 
PlutoPluto
Virgo
14°05’
 
NodeNode (M)
Cancer
13°20’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
24°22’
 
ChironChiron
Pisces
10°14’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »