Lucie Bílá wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lucie Bílá - Birth Chart
(Hana Zaňáková)

Gender:
Female
Birth:
*1966
Country:
Age:
55 years
Occupation:
singer, actress

Lucie Bílá - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1966 (?)
House system:
Placidus
Birth data source (Rodden Rating):
Caution, no source (C)
(Lucie Bílá 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Lucie Bílá
Date of Birth Year *1966
(singer, actress, instagram)

Lucie Bílá - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Jack Russel: Zachránce planety
(2016) - Lucie Bílá - Když tančí ďábel s andělem (music video)
(2016) - Galavečer k 50. Lucie Bílé (TV pořad)
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Česko Slovensko má talent 5
(2015) - Česká MISS 2015
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Megasilvestr s Vladimírem Hronem
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2014) - Lucie Bílá - Černobílé Tour
(2013) - 60 pečetí
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Galashow 60
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2013) - Česko Slovensko má talent 4
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2013) - Tajemství Lucie Bílé
(2013) - Příběhy slavných: Malá hvězda nezapadá (TV series)
(2013) - Díky nejen za jazz, pane prezidente
(2013) - Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2013) - Babovřesky
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Slovenka roka 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Limuzína
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Česko Slovensko má talent 3
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Tribute
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Arakain XXX & Lucie Bílá
(2012) - Carmen
(2011) - Zlatá hokejka 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Pokondr live
(2011) - Partička
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Moje místo
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Česko Slovensko má talent PLUS
(2011) - Česko Slovensko má Silvestra
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - Bílé Vánoce Lucie Bílé v Opeře
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - The Magical Duvet
(2011) - Autopohádky
(2010) - Lucie Bílá - Bang! Bang! (music video)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Kinorama
(2010) - Galashow s latinou III
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Česko Slovensko má Silvester 2010
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku
(2010) - Němcová
(2010) - Elixír života
(2009) - TýTý 2008
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - You Kiss Like a God
(2009) - Láska je láska
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mr. GS
(2008) - Limuzína
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Café X
(2008) - Rok s Luciou Bílou
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Oltáře útěchy
(2008) - Lucie Bílá na Žofíně
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba
(2007) - Lucie Bílá - Miluji tě (music video)
(2007) - TýTý 2006
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2007
(2007) - 13. komnata Jana Révaie
(2007) - Lucie 007
(2007) - ČT Live - Lucie Bílá
(2007) - ČT Live - Arakain
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Lucie Bílá - Koncert
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vodopád Tomáše Hanáka
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Kluci v akci
(2005) - Inbox
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - České hlavy
(2005) - Holka od Červený řeky
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Petr Hapka feat. Lucie Bílá - Dívám se dívám (music video)
(2004) - Všichni tančí Novambu
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Lucie Bílá Lucerna Live
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - Karel Svoboda 65
(2004) - Karel Gott - Sen o Vánocích
(2003) - Lucie Bílá - Vokurky (střihová verze) (music video)
(2003) - Lucie Bílá - Vokurky (music video)
(2003) - Lucie Bílá - eSeMeS (music video)
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Paškál
(2003) - Na streche
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Arakain: 20 let natvrdo
(2003) - Johanka z Arku
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Olympic slaví 40 let
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - Tyjátr
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Lucie Bílá - Spáso duše mé (music video)
(2000) - Lucie Bílá - Most přes minulost (music video)
(2000) - Lucie Bílá - Air (music video)
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Lucie Bílá: Život je zebra
(1999) - Zpověď
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Banánové rybičky

Lucie Bílá - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2000) - Lucie na bílo
Lucie Bílá - Family and Partner relationships
Family:
(*1980) Václav Noid Bárta - husband
(*1995) Filip Kratochvíl - son
Other partner relationships:
(*1968) Tomáš Holý
(*1951) Petr Kratochvíl

Lucie Bílá, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Aries

Sun in Aries
17°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
Scorpio
Moon in Scorpio creates the need to delve into your feelings as deep as possible and this brings great vulnerability. You never forget anything that was done to you. It's hard to force you to do anything. Rarely, it is possible to influence you with kindness. You need a deep emotional relationship, even if it is not easy and you are forced to change many things. Shallow relationships do not satisfy you, because they are not purifying enough. You have an unmistakable ability to detect the emotional state of others, even if they try to hide it. This gives you the ability to very effectively hurt or heal others. Your emotions can be extreme, from sympathy to contempt, from passion to coldness. It is necessary to get rid of the fear of betrayal, abandonment, and that you lose what you love. If you do not get rid of your fear, you will lose exactly the things you are afraid of loosing.
Gemini
Ascendant (Rising Sign)
Gemini Ascendant is associated with curiosity and interest in how things work. Versatility and adaptability are your advantages, but these traits can lead to fragmentation of interests. These people can do everything, but they do not excel in anything. They do not like to choose only one thing if they have more options. Their mission is to disseminate information. If the horoscope has a water or earth character, then this person needs to develop analytical and objective thinking. If it is of airy and fiery nature, then the mind is very restless, you understand everything very quickly, but only by the head, body and emotions remain untouched.

Sagittarius Descendant - Partners & Compatibility
The best partner for people with Sagittarius Descendant may be one that has a clear viewpoint and helps you maintain direction in order not to get lost in your maze of thoughts. A partner can show Gemini Ascendant purpose of a journey, which you are unable to see.

If you have Gemini Ascendant, you may feel that your partner lectures you, that he knows everything the best and that he thinks he is better than you. Your mission is not to be afraid to show your real desire for knowledge, to set some goals and have warm-hearted understanding for others. Give your partner the opportunity to teach you understand things in a broader context; he helped you become emotionally balanced person, so do not be afraid to trust him more.
MOON PHASE

Full Moon
204°44’ (Soli-Lunar Degree)

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Lucie Bílá 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lucie Bílá - singer, actress

Lucie Bílá was born Year *1966 in Czech City
Lucie Bílá at:
Wikipedia.orgLucie Bílá full biography - Wikipedia | Astro.comLucie Bílá astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLucie Bílá astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 30th
(Today)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress
Lucie Bílá
Planet positions:
SunSun
Aries
17°01’
11
 
MoonMoon
Scorpio
11°45’
6
 
MercuryMercury
Pisces
23°10’
11
 
VenusVenus
Pisces
0°37’
10
 
MarsMars
Aries
22°03’
11
 
JupiterJupiter
Gemini
25°12’
1
 
SaturnSaturn
Pisces
23°11’
11
 
UranusUranus
Virgo
16°22’
5
R
NeptuneNeptune
Scorpio
21°41’
6
R
PlutoPluto
Virgo
16°24’
5
R
NodeNode (M)
Taurus
27°32’
12
R
LilithLilith (M)
Pisces
0°37’
10
 
ChironChiron
Pisces
23°32’
11
 
PF - Part of FortuneFortune
Kozoroh
14°30’
8
PS - Part of SpiritSpirit
Štír
25°01’
6
Houses: (Placidus system)
Gemini
19°45’
Sagittarius
19°45’
2:
Cancer
8°04’
8:
Capricorn
8°04’
3:
Cancer
25°21’
9:
Capricorn
25°21’
Leo
15°40’
Aquarius
15°40’
5:
Virgo
14°26’
Pisces
14°26’
6:
Libra
29°26’
Aries
29°26’
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
6xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Aries
17°43’
11
Sun/Moon:
Capricorn
29°23’
9
Famous people born on
July 31st
(Tomorrow)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »