Lubor Tokoš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lubor Tokoš - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Šternberk
Country:
Age:
† 80 years
Occupation:
actor

Lubor Tokoš - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
7 February 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Lubor Tokoš 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lubor Tokoš
Date of Birth - Feb 7, 1923
(actor, instagram)

Lubor Tokoš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Poslání s podrazem
(2002) - Kožené slunce
(2000) - Double Role
(1999) - Svět, kde se nežebrá aneb Galerie podvodníků v Čechách (TV series)
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Šmankote, babičko, čaruj!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Sobecký obr
(1997) - Silvestr s dědou
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Chladné srdce
(1995) - Růžemi navštívený
(1995) - Lubor Tokoš jako malíř
(1995) - Zlatník Ondra
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Pevnost
(1993) - Dick Whittington
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Kocourkov
(1991) - Vánoční koncert z moravských pastorel
(1991) - Šance jako hrom
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Hádanice
(1990) - Báje o Sisifovi
(1989) - Toulky krajem (TV series)
(1989) - Supersen
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1988) - Veverka a kouzelná mušle
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1988) - Ikaros
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Čertova skála
(1987) - V kleštích
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Večerní svítání
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Spřízněni dobou (TV series)
(1987) - Profesor Popelnice
(1987) - Petr a Jan
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - O falešných muzikantech
(1987) - Mág
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1986) - Svědectví čarovného zvonu
(1986) - Spor o bohyni
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Případ žárlivého muže
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1985) - Zlatý drak
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Nikotýnka
(1985) - Duhová kulička
(1984) - Ztracené hodinky
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Vrah
(1984) - Skřivánek a sova
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Medik
(1983) - Komtesa Mary
(1982) - Prak darebák
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1980) - Děti zítřků
(1978) - Past na kachnu
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zn.: „3 + 1, Praha“
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Na konci světa
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1973) - Zlá noc
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Podezření
(1972) - Návraty
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1972) - Dvě věci pro život
(1971) - Temná brána noci
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - The Ear
(1970) - Návštěvy
(1970) - Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zimní pohádka
(1969) - The Witch Hunt
(1965) - Svatba s podmínkou
(1964) - Láska nebeská
(1964) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1963) - Zrození atomového věku
(1963) - Věštec
(1963) - Dead, Read It!
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Neklidnou hladinou
(1962) - Letos v září
(1962) - Černé démanty
(1961) - Všichni moji synové
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - OK 12 startuje
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Černá sobota
(1959) - Křižovatky
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - The Black Battalion
(1951) - Štika v rybníce
(1949) - Veliká příležitost
(1948) - Křížová trojka
Lubor Tokoš 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Lubor Tokoš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
17°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Lubor Tokoš 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lubor Tokoš - actor

Lubor Tokoš was born on February 7, 1923 in Šternberk
Lubor Tokoš at:
Wikipedia.orgLubor Tokoš full biography - Wikipedia | Astro.comLubor Tokoš astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLubor Tokoš astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 5th
(Today)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Lubor Tokoš
Planet positions:
SunSun
Aquarius
17°39’
 
MoonMoon
Libra
Scorpio
Scorpio
28°26’
5°33’
12°35’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
29°40’
R
VenusVenus
Capricorn
0°52’
 
MarsMars
Aries
12°23’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°52’
 
SaturnSaturn
Libra
20°02’
R
UranusUranus
Pisces
12°06’
 
NeptuneNeptune
Leo
16°46’
R
PlutoPluto
Cancer
9°27’
R
NodeNode (M)
Virgo
22°21’
R
LilithLilith (M)
Aries
14°16’
 
ChironChiron
Aries
13°50’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
December 6th
(Tomorrow)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Famous people who passed away on December 5th
Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) President of South Africa, fighter against apartheid
Francie Alexandre Dumas père
(*1802 - 1870) writer
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) composer, pianist, organist, virtuoso
Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) painter
Polsko Wladyslaw Reymont
(*1867 - 1925) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »