Ľubomír Paulovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ľubomír Paulovič - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1952
Country:
Age:
68 years
Occupation:
actor

Ľubomír Paulovič - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1952 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ľubomír Paulovič 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ľubomír Paulovič
Date of Birth - Year *1952
(actor, instagram)

Ľubomír Paulovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Posledný víkend
(2015) - Svet podľa Evelyn (TV series)
(2015) - Prorok Štúr a jeho tiene
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV series)
(2015) - LENI
(2015) - Kolabs (TV series)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Premiér
(2014) - Chrobák v hlave
(2014) - Doktori (TV series)
(2014) - Divoké kone (TV series)
(2013) - Kolonáda (TV series)
(2013) - Klan (TV series)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Pod povrchom (TV series)
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - Do You Love Me?
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Výstrel navyše
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2010) - Orest z rodu čarodejníkov
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2010) - Legenda o lietajúcom Cypriánovi
(2010) - Kajínek
(2009) - 3 Seasons in Hell
(2009) - Ženy môjho muža
(2009) - Soul at Peace
(2009) - Keby bolo keby (TV series)
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2008) - Panelák (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Portrét
(2006) - Ábelov čierny pes
(2005) - Silence
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV series)
(2005) - Rajónové blues
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Konečná stanica
(2003) - Záchranáři (TV series)
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Michele Strogoff - il corriere dello zar
(1998) - Knieža
(1997) - The Peacemaker
(1996) - Starožitné zrkadlo
(1995) - Pod agátmi
(1995) - Medzihra
(1995) - ...kone na betóne
(1995) - Divadelná komédia
(1995) - Antigona v New Yorku
(1994) - Sny podľa Renoira
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
(1993) - Zurvalec
(1993) - Podozrenie
(1992) - Hudba je len jedna
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - Chaos
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Mário, zapískaj...!
(1991) - Gemini
(1990) - Nežiadúci účinok
(1990) - Celý deň obchádzam panelák
(1989) - Svätopluk
(1989) - Reverend
(1989) - Rabaka
(1989) - Počkaj ma v parku
(1989) - Nastúpiť na svoj vlak
(1989) - Kráľovstvo kaluží
(1989) - Chlapec a pes (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Príbeh písacieho stroja
(1988) - Peter a Pavel
(1988) - O Džaudarovi a jeho bratoch
(1988) - Letiace tiene
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Juro Jánošík
(1987) - Hody
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Každý si rád zaspieva...
(1985) - Búrka
(1985) - Mladší brat
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Profesionál života
(1984) - By the Right of Love
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1984) - Dom pod morušou
(1983) - Radikální řez
(1983) - Letný strom radosti
(1983) - Kozubovci
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Barbari
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Pásla kone na betóne
(1982) - Obyčajný príbeh
(1982) - Najkrajší kvet
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Cukor
(1982) - Clavijo
(1981) - Otec
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Pomocník
(1980) - O dievčine Rozprávočke
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Anonym
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Tuctové dievča
(1979) - Tri svadby
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Hra na telo
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Kristína
(1978) - Kocúrkovo
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Postup
(1975) - Pani Heléne
(1974) - Studené podnebie
(1971) - Vtipnejší vyhráva

Ľubomír Paulovič - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Zuzka Turanová
(1995) - Pod agátmi

Ľubomír Paulovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
14°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Water)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Ľubomír Paulovič 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ľubomír Paulovič - actor

Ľubomír Paulovič was born Year *1952 in Slovak City
Ľubomír Paulovič at:
Wikipedia.orgĽubomír Paulovič full biography - Wikipedia | Astro.comĽubomír Paulovič astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comĽubomír Paulovič astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Ľubomír Paulovič
Planet positions:
SunSun
Scorpio
14°59’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
14°54’
21°00’
27°01’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
7°37’
 
VenusVenus
Sagittarius
19°49’
 
MarsMars
Capricorn
19°10’
 
JupiterJupiter
Taurus
16°02’
R
SaturnSaturn
Libra
21°12’
 
UranusUranus
Cancer
18°26’
R
NeptuneNeptune
Libra
22°18’
 
PlutoPluto
Leo
23°11’
 
NodeNode (M)
Aquarius
16°58’
R
LilithLilith (M)
Leo
24°50’
 
ChironChiron
Capricorn
8°46’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Německo Hans Scholl
(*1918) German student, co-founder of nonviolent anti-Nazi group White Rose

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »