Libuše Švormová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Libuše Švormová - Birth Chart
(Libuse Schwormová)

Gender:
Female
Birth:
*1935
Country:
Age:
85 years
Occupation:
actress

Libuše Švormová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1935 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Libuše Švormová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Libuše Švormová
Date of Birth Year *1935
(actress, instagram)

Libuše Švormová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2013) - Umění dabingu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Škraboška
(2012) - Školní výlet
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Tchyně a uzený
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - 13. komnata Jana Pohana
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Unknown Hour
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Private Traps (TV series)
(2007) - Muž a stín
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Neděle
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Předčasná úmrtí: Ten drak jednou spadne
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - P.F.
(2000) - Český Robinson
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Muž s duchem
(1997) - Úsměvy
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Čas jeřabin
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Katrin a Rut
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dva z nás
(1991) - Osudné dveře
(1990) - Zabijáci
(1989) - Trezor
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Most pro Kláru
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1986) - Vděčná zvířátka
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Tchyně
(1985) - Odyssea
(1985) - Jamamba
(1985) - Jako jed
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1983) - Pod nohama nebe
(1982) - Kočka
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Nezralé maliny
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Začátkem září se dalo do deště
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Padavka
(1978) - Miluji Tě
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Přikázaný směr jízdy
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Okno ještě svítí
(1973) - Snared
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Černé na bílém
(1972) - Podezření
(1972) - Magnolia
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Hund über Bord
(1970) - O statečném Petrovi
(1970) - Nahota
(1970) - Kruh světla
(1970) - Kouzelný dům
(1969) - Charleyova teta
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Murder Czech Style
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Higher Principle
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Probuzení
(1959) - Pět z milionu
(1959) - A Suburban Villa

Libuše Švormová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
29°22’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Libuše Švormová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Libuše Švormová - actress

Libuše Švormová was born Year *1935 in Czech City
Libuše Švormová at:
Wikipedia.orgLibuše Švormová full biography - Wikipedia | Astro.comLibuše Švormová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLibuše Švormová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 6th
(Today)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet
Libuše Švormová
Planet positions:
SunSun
Leo
29°22’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Cancer
20°54’
27°14’
3°29’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
12°05’
 
VenusVenus
Virgo
22°12’
R
MarsMars
Scorpio
14°24’
 
JupiterJupiter
Scorpio
16°02’
 
SaturnSaturn
Pisces
7°25’
R
UranusUranus
Taurus
5°27’
R
NeptuneNeptune
Virgo
13°45’
 
PlutoPluto
Cancer
26°32’
 
NodeNode (M)
Capricorn
19°50’
R
LilithLilith (M)
Virgo
14°28’
 
ChironChiron
Gemini
15°44’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 7th
(Tomorrow)
Spojené státy David Duchovny
(*1960) actor
Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) actress, model
Velká Británie Hans Matheson
(*1975) singer, actor
Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) composer, guitarist, singer, actor
Nizozemsko Mata Hari
(*1876) oriental dancer, artist, courtesan, agent of Germany and France

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »