Libuše Šafránková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Libuše Šafránková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 68 years
Death:
Occupation:
actress

Libuše Šafránková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
7 June 1953 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Libuše Šafránková 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Libuše Šafránková
Date of Birth Jun 7, 1953
(actress, instagram)

Libuše Šafránková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Princ Mamánek
(2016) - V klidu a naplno
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - Rukojemník
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Neobyčejné životy: Libuše Šafránková
(2013) - Hotelier
(2013) - Little Baby Jesus
(2013) - Sukničkáři
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Micimutr
(2010) - Anglická rapsodie
(2009) - Proces H (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Poste restante (TV series)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2007) - Život je kabaret
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Psí kus
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - TýTý 2003
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Stará láska nerezaví
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - ELFilm
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Film o filmu: Kolja
(1996) - Play Strindberg
(1996) - Kolya
(1995) - Murray Schisgal: Stenotypisté
(1994) - Televizní noviny
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Královský život otroka
(1991) - Originální pražský synkopický orchestr
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - The Elementary School
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1989) - El Mar es azul
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Dva na houpačce
(1988) - Svědek času
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Dokonalý muž, dokonalá žena
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Revue za šest korun
(1985) - Jubileum
(1984) - Zpívánky
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Jestřábí věž
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - The Third Prince
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Der Salzprinz
(1981) - Tři v tom
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Pasca
(1981) - Křtiny
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Paleta lásky
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Jenůfa
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - První pohled
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - Královské usínání
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - Táto už je čas
(1973) - Sešli se na Vlachovce
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Lesní panna
(1972) - Rodeo
(1972) - Modrý vrabec
(1971) - Metráček
(1971) - Granny
(1969) - Za školou s radostí
Libuše Šafránková - Family and Partner relationships
Family:
(*1939) Josef Abrhám - husband
Libuše Šafránková 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Libuše Šafránková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
16°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Snake

Snake (Water)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Libuše Šafránková 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Libuše Šafránková - actress

Libuše Šafránková was born on June 7, 1953 in Brno
Libuše Šafránková at:
Wikipedia.orgLibuše Šafránková full biography - Wikipedia | Astro.comLibuše Šafránková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLibuše Šafránková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 26th
(Today)
US Paul Newman
(*1925) actor, director, scriptwriter
US David Strathairn
(*1949) actor
CA Wayne Gretzky
(*1961) ice hockey player
US Douglas MacArthur
(*1880) general
JP Akio Morita
(*1921) entrepreneur, co-founder of Sony
Libuše Šafránková
Planet positions:
SunSun
Gemini
16°23’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
15°23’
22°30’
29°35’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
2°06’
 
VenusVenus
Taurus
1°37’
 
MarsMars
Gemini
25°30’
 
JupiterJupiter
Gemini
6°44’
 
SaturnSaturn
Libra
20°46’
R
UranusUranus
Cancer
16°46’
 
NeptuneNeptune
Libra
21°16’
R
PlutoPluto
Leo
21°05’
 
NodeNode (M)
Aquarius
5°44’
R
LilithLilith (M)
Virgo
18°22’
 
ChironChiron
Capricorn
20°02’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
7xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
January 27th
(Tomorrow)
US Bridget Fonda
(*1964) actress
GB Rosamund Pike
(*1979) actress
DE Kaiser Wilhelm II
(*1859) German Emperor, King of Prussia
US Mike Patton
(*1968) composer, singer, actor
AT Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756) composer, pianist, organist, virtuoso

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »