Libuše Geprtová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Libuše Geprtová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Kolín
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actress

Libuše Geprtová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
21 December 1941 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Libuše Geprtová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Libuše Geprtová
Date of Birth Dec 21, 1941
(actress, instagram)

Libuše Geprtová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2005) - Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1999) - Banánové rybičky
(1997) - Ivanov
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Revizor
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Česká muzika
(1992) - Kufr
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Houpačka
(1990) - Heřmánková víla
(1990) - Heřmánci (TV series)
(1989) - Mata Hari
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1987) - Už od ráje
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Bratr a sestra
(1986) - Adieu, mládí
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Cawdor a Fera
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Komediant
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Hodina života
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Hordubal
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Lakomec
(1978) - Jožin
(1978) - Horúci dych
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1977) - Adélka
(1976) - Splynutí duší
(1975) - Stěhovaví ptáci
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Královský gambit
(1972) - Venca
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1971) - Zloděj
(1971) - Granny
(1970) - Paradajs
(1968) - Vojnarka
(1967) - Traktér u královny Pedauky
(1966) - Úspěch
(1966) - Dáma na kolejích
(1966) - Akce Lucy
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
Libuše Geprtová - Partner relationships
Libuše Geprtová 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Libuše Geprtová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
29°09’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Beech

Beech Tree

Celtic tree horoscope
Beech people have a number of unique features. At work you will often find them in managerial positions because they are predestined for these types of jobs - they do not only have bold life plans, they are also usually able to turn them into reality.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Libuše Geprtová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Libuše Geprtová - actress

Libuše Geprtová was born on December 21, 1941 in Kolín
Libuše Geprtová at:
Wikipedia.orgLibuše Geprtová full biography - Wikipedia | Astro.comLibuše Geprtová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLibuše Geprtová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Libuše Geprtová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
29°09’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
3°04’
10°11’
17°10’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
28°49’
 
VenusVenus
Aquarius
12°28’
 
MarsMars
Aries
20°20’
 
JupiterJupiter
Gemini
14°41’
R
SaturnSaturn
Taurus
22°36’
R
UranusUranus
Taurus
27°08’
R
NeptuneNeptune
Virgo
29°50’
 
PlutoPluto
Leo
5°22’
R
NodeNode (M)
Virgo
17°24’
R
LilithLilith (M)
Gemini
2°04’
 
ChironChiron
Leo
14°04’
R
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »