Leopold Haverl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Leopold Haverl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 79 years
Death:
Occupation:
actor

Leopold Haverl - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
16 February 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Leopold Haverl 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Leopold Haverl
Date of Birth - Feb 16, 1936
(actor, instagram)

Leopold Haverl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Návraty k hereckým legendám: Leopold Haverl
(2014) - Secret Lives (TV series)
(2014) - Piknik
(2014) - Chrobák v hlave
(2014) - Doktori (TV series)
(2014) - Divoké kone (TV series)
(2012) - Každý deň stretnúť človeka
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2008) - Áno, miláčik! (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV series)
(2005) - Adam Šangala
(2002) - Večer plný secesie
(2001) - Ponorka na Dunaji
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Dúhenka
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Rozprávanie neznámeho človeka
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1998) - Opojenie z premeny
(1997) - A teraz tú moju
(1997) - Portrét (TV series)
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Pacho sa vracia
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Zlodejka
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1996) - Silvánovci (TV series)
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Rozprávky zo starého domu (TV series)
(1994) - Zo života dona Juana
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1994) - Maťo Palica
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1993) - Mátohy rárohaté
(1993) - Kráľ umiera
(1993) - Bakchus
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Stratený list
(1992) - Najdúch
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Meteor
(1991) - Dobrodinec
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Poslední
(1990) - Citové cvičenia
(1989) - A Village Romeo and Juliet
(1989) - Tak sa na mňa prilepila
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Medveď
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Barón
(1988) - Žartovné rozprávky
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Trubadúri z pendloviek
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - Omyl doktora Moresiniho
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Mali ste mi to povedať
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Dirigent
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Rodina Tjaeldeovcov
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Polepetko
(1986) - O siedmich rokoch
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Hriech
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Búrka
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Deti
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Loktibrada
(1984) - Konečne bude mier
(1984) - Bolo to dávno, pradávno... (TV series)
(1984) - Berdiho koberec
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Žakýlska Veronka
(1983) - Šanca
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Trojklanný nerv
(1982) - Slávne dievčatko
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Petřík a Lucinka v zemi pampelišek (TV series)
(1982) - Kronika
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Ako sa neoženiť
(1981) - Škola žien
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Popoluška
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Macbeth
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Fatamorgána
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Prvé lásky
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Horacius
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Demokrati
(1980) - Čarovná čaša
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Vojvodkyňa z Amalfi
(1979) - Višňový sad
(1979) - Trimata ot moreto
(1979) - Slnečné hodiny
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1979) - Maľované na dreve
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Chobotnica
(1979) - Hordubal
(1979) - Drevená figúrka
(1979) - Dôsledne ukrývané dokumenty
(1978) - Rodný môj kraj
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Vysoká cena
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Kamenný chlapec
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Elektra
(1978) - Duša spoločnosti
(1978) - Buky podpolianske
(1977) - Reflections
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Skrat
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Penelopa
(1977) - Odsúdenie Paganiniho
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Chlapi
(1977) - Dievča s blankytnými očami
(1977) - Červený muškát
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Postup
(1976) - Päť opôn
(1976) - Krásna neznáma
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Hlas toho tretieho
(1976) - Demeterovci
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Svetská krása
Leopold Haverl 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Leopold Haverl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
26°36’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Leopold Haverl 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Leopold Haverl - actor

Leopold Haverl was born on February 16, 1936 in Bratislava
Leopold Haverl at:
Wikipedia.orgLeopold Haverl full biography - Wikipedia | Astro.comLeopold Haverl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLeopold Haverl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 23rd
(Today)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India
Leopold Haverl
Planet positions:
SunSun
Aquarius
26°36’
 
MoonMoon
Scorpio
Sagittarius
Sagittarius
29°31’
5°43’
12°00’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
2°30’
 
VenusVenus
Capricorn
22°59’
 
MarsMars
Pisces
25°35’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
20°10’
 
SaturnSaturn
Pisces
10°51’
 
UranusUranus
Taurus
2°07’
 
NeptuneNeptune
Virgo
15°54’
R
PlutoPluto
Cancer
25°40’
R
NodeNode (M)
Capricorn
10°27’
R
LilithLilith (M)
Libra
4°16’
 
ChironChiron
Gemini
10°49’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Peter Weller
(*1947) actor
Velká Británie Iain Glen
(*1961) actor
Argentina Lionel Messi
(*1987) soccer player
Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888) architect
Francie Jean Schlumberger
(*1907) designer of jewelry for Tiffany & Co.

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »