Lenka Termerová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lenka Termerová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1947
Country:
Age:
74 years
Occupation:
actress

Lenka Termerová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Lenka Termerová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Lenka Termerová
Date of Birth Year *1947
(actress, instagram)

Lenka Termerová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Svatojánský věneček
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Rakovina je šok
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Tah dámou
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2009) - Český lev 2008
(2009) - David Copperfield
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Děti noci
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - The Prince & Me
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Tajemný svícen
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Vše pro firmu
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Vykání psovi
(1998) - O zámku v podzemí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Brýle
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Michelup a motocykl
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Televizní čítanka české literatury
(1993) - Podivné jméno pro psa
(1993) - Neklejte, princi!
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1991) - Vajíčko
(1991) - Senoseč
(1991) - Mozart v Praze
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Plivník
(1990) - Heřmánci (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Cesty ze slepých map
(1988) - Sebevrah
(1988) - Lék pod kůži
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Fanynka
(1986) - Bumerang
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Mezek
(1985) - Když hraje klarinet
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Hrátky
(1983) - Anulka a pan Pětiočko
(1982) - Šťastný domov
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Taška
(1980) - Pleš
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Jablko
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Kolombína
(1978) - Etudy do skicáku
(1978) - Báječní milenci potřebují čas
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1976) - Svědek
(1975) - Pláňata
(1975) - Město nic neví
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1974) - Košilka
(1973) - Kluk na ženění (TV series)
(1973) - Haldy (TV series)
(1970) - Tvář pod maskou
(1970) - Čekání
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - The Joke
(1968) - À quelques jours près...
Lenka Termerová - Family and Partner relationships

Lenka Termerová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
19°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Lenka Termerová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lenka Termerová - actress

Lenka Termerová was born Year *1947 in Czech City
Lenka Termerová at:
Wikipedia.orgLenka Termerová full biography - Wikipedia | Astro.comLenka Termerová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLenka Termerová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 30th
(Today)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress
Lenka Termerová
Planet positions:
SunSun
Cancer
19°12’
 
MoonMoon
Aries
Taurus
Taurus
24°21’
1°00’
7°44’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
22°59’
R
VenusVenus
Cancer
4°42’
 
MarsMars
Gemini
7°56’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°42’
R
SaturnSaturn
Leo
9°21’
 
UranusUranus
Gemini
23°34’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°09’
 
PlutoPluto
Leo
12°14’
 
NodeNode (M)
Taurus
29°57’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
18°03’
 
ChironChiron
Scorpio
2°24’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
July 31st
(Tomorrow)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »