Laďka Kozderková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Laďka Kozderková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 37 years
Death:
Occupation:
actress, singer

Laďka Kozderková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
26 June 1949 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Laďka Kozderková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Laďka Kozderková
Date of Birth Jun 26, 1949
(actress, singer, instagram)

Laďka Kozderková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1988) - O panence Blažence (TV series)
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Plaváček
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Hrdlička
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Škola hrou
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Unesli nám Leonarda (TV series)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Jako jed
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - Když se dva setkají
(1984) - ABECEDA
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Takový talent
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Náledí
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Kaskadér
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dopis
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Pohádka mého života
(1981) - Křtiny
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Horečka všedního dne
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Trhák
(1980) - Tetinka
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1975) - Ženitba
(1975) - Letní romance
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1970) - Televarieté
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
Laďka Kozderková 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Laďka Kozderková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Laďka Kozderková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Laďka Kozderková - actress, singer

Laďka Kozderková was born on June 26, 1949 in Brno
Laďka Kozderková at:
Wikipedia.orgLaďka Kozderková full biography - Wikipedia | Astro.comLaďka Kozderková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLaďka Kozderková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Laďka Kozderková
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°27’
 
MoonMoon
Gemini
Cancer
Cancer
27°46’
4°26’
11°09’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
12°48’
 
VenusVenus
Cancer
23°12’
 
MarsMars
Gemini
11°34’
 
JupiterJupiter
Aquarius
0°08’
R
SaturnSaturn
Virgo
1°53’
 
UranusUranus
Cancer
0°58’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°23’
 
PlutoPluto
Leo
14°56’
 
NodeNode (M)
Aries
22°05’
R
LilithLilith (M)
Aries
7°53’
 
ChironChiron
Sagittarius
3°59’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »