Ladislav Struna wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Struna - Birth Chart
(Ladislav Herbert Struna)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 80 years
Occupation:
actor

Ladislav Struna - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
27 June 1899 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ladislav Struna 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ladislav Struna
Date of Birth - Jun 27, 1899
(actor, instagram)

Ladislav Struna - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1972) - Bitva o Hedviku
(1964) - Láhve
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Tátova škola
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Handlíři
(1962) - Evening
(1962) - Chlapec a srna
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Daniel
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Hlídač dynamitu
(1958) - Povodeň
(1958) - Dnes naposled
(1955) - The Windy Mountain
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Dobrodružství na Zlaté zátoce
(1954) - Nejlepší člověk
(1952) - Plavecký mariáš
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Zelená knížka
(1948) - On the Right Track
(1948) - Dravci
(1948) - Bílá tma
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Uloupená hranice
(1946) - Guard 13
(1946) - Nadlidé
(1946) - Muži bez křídel
(1945) - Černí myslivci
(1941) - Nebe a dudy
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Druhá směna
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Kouzelný dům
(1938) - Zborov
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Krok do tmy
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Hordubalové
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Trhani
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Jízdní hlídka
(1935) - Jánošík
(1935) - ...a život teče dalje...
(1933) - Okénko
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Malostranští mušketýři
(1931) - From Saturday to Sunday
(1931) - Třetí rota
(1931) - Osada mladých snů
(1929) - Varhaník u sv. Víta
(1929) - Plukovník Švec
(1929) - Loretánské zvonky
(1929) - Jinak otcové - jinak děti
(1929) - Hříchy lásky
(1929) - Dítě periferie
(1929) - Boží mlýny
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Modrý démant
(1928) - Bílé zlato
(1927) - Pražský kat
(1927) - Pražské děti
(1927) - An Old Gangster's Molls
(1927) - Krásná vyzvědačka
(1927) - Bahno Prahy
(1926) - Švejk na frontě
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - May Fairy Tale
(1926) - Písně vězněného
(1926) - Loupežníci na Chlumu
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1926) - Dar svatební noci
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Vyznavači slunce
(1924) - Nemodlenec
(1920) - Za svobodu národa
(1919) - Titimekův náhrdelník
(1919) - Sivooký démon
(1919) - Oklamaný hypnotisér Swengali
(1913) - Der Student von Prag
Ladislav Struna 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Ladislav Struna, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
5°31’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Ladislav Struna 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Struna - actor

Ladislav Struna was born on June 27, 1899 in Prague
Ladislav Struna at:
Wikipedia.orgLadislav Struna full biography - Wikipedia | Astro.comLadislav Struna astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLadislav Struna astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 31st
(Today)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter
Ladislav Struna
Planet positions:
SunSun
Cancer
5°31’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Pisces
21°49’
29°10’
6°26’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
19°52’
 
VenusVenus
Gemini
13°46’
 
MarsMars
Virgo
6°21’
 
JupiterJupiter
Scorpio
0°18’
st
SaturnSaturn
Sagittarius
19°15’
R
UranusUranus
Sagittarius
4°50’
R
NeptuneNeptune
Gemini
24°54’
 
PlutoPluto
Gemini
15°40’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
29°05’
R
LilithLilith (M)
Leo
13°22’
 
ChironChiron
Sagittarius
8°08’
R
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 1st
(Tomorrow)
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) naturalist, author of the first comprehensive theory of evolution
Německo Walther Gerlach
(*1889) physicist
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) director
Spojené státy Herman Melville
(*1819) writer, poet
Spojené státy Jack Kramer
(*1921) tennis player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »