Ladislav Mrkvička wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Mrkvička - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1939
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actor

Ladislav Mrkvička - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ladislav Mrkvička 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Ladislav Mrkvička
Date of Birth - Year *1939
(actor, instagram)

Ladislav Mrkvička - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tenkrát v ráji
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Korunní princ
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Piknik
(2012) - Bedřich Smetana, život žitý zaživa
(2011) - Zlaté vánoce - hraje Orchestr Václava Hybše
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2011) - Ozvěny lidické noci
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV series)
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Jiří z Poděbrad
(2009) - Ferda
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2006) - Film o filmu: Atentát
(2006) - Krásný čas
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2006) - Grandhotel
(2005) - Nesmrtelná milenka
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Miluj bližního svého
(2005) - Kočičí princezna
(2004) - Hiroshi
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Komedie omylů
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Pohádky z lesa (TV series)
(2000) - Paní Mlha
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Michel Galabru, interview
(1999) - Kupte si strom! aneb Sen o krajině
(1998) - Zlatíčka
(1997) - Úsměvy
(1997) - Polední žár
(1997) - Kouzelnice
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - Na hraně
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Poslední přesun
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Písař Bartleby
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Danton čili Saturnália
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Sólo pro mou ženu
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1990) - Dcera národa
(1989) - Země pod Araratem
(1989) - Český herec Hugo Haas
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Trezor
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Tři chlapi a dáma
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Cesta do krajiny Ty
(1987) - Přátelé
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Poklad
(1987) - O lesním království
(1987) - Jemné umění obrany
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Pravítko
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Videostop
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pták Žal
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Odyssea
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Zpívánky
(1984) - Skřivánek a sova
(1984) - Kariéra
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Hrátky
(1983) - Hodina splněných přání
(1983) - Brakýři
(1983) - Anulka a pan Pětiočko
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Rok má dvanáct měsíců (TV series)
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Červánková královna
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Spieva skoro celá rodina
(1981) - Dostih
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Život je tvrdolín
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Lovec
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Hlas krve
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Král Krysa
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Zadními vrátky do ZOO za zvířátky
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV series)
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Podej mi ruku a přestaň se bát
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1978) - Adriana
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Král jelenem
(1977) - Já zůstanu věrný
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Jakub
(1976) - Festival v Dolínku
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Kosmas a paní Božetěcha
(1974) - Jako malé děti
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Metráček
(1970) - Tvář pod maskou
(1969) - Pasiáns
(1966) - Panna zázračnica
(1966) - Hotel for Strangers
(1965) - Bloudění
(1964) - The Assassination
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Případ Varney
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Strop
(1960) - Žalobníci
(1960) - Osení
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Hlídač dynamitu
(1959) - Malíř Kamil Lhoták
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness

Ladislav Mrkvička, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
12°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Ladislav Mrkvička 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Mrkvička - actor

Ladislav Mrkvička was born Year *1939 in Czech City
Ladislav Mrkvička at:
Wikipedia.orgLadislav Mrkvička full biography - Wikipedia | Astro.comLadislav Mrkvička astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLadislav Mrkvička astro-databank Astrotheme
Famous people born on
May 27th
(Today)
GB Christopher Lee
(*1922) actor
US Vincent Price
(*1911) actor
GB Paul Bettany
(*1971) actor
GB Jamie Oliver
(*1975) actor, cook
Ladislav Mrkvička
Planet positions:
SunSun
Aquarius
12°42’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
8°26’
15°57’
23°33’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
1°08’
 
VenusVenus
Sagittarius
25°54’
 
MarsMars
Sagittarius
2°27’
 
JupiterJupiter
Pisces
7°23’
 
SaturnSaturn
Aries
13°22’
 
UranusUranus
Taurus
13°53’
 
NeptuneNeptune
Virgo
22°56’
R
PlutoPluto
Leo
0°06’
R
NodeNode (M)
Scorpio
13°09’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
4°48’
 
ChironChiron
Cancer
4°58’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
May 28th
(Tomorrow)
AU Kylie Minogue
(*1968) actress, singer
GB Ian Fleming
(*1908) naval officer, writer, creator of James Bond
IE Thomas Moore
(*1779) poet, lawyer, songwriter, composer, novelist
FR Joseph Ignace Guillotin
(*1738) physician, politician, mistakenly referred as inventor of execution apparatus Guillotine
BG Božidara Turzonovová
(*1942) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »