Ladislav Lakomý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Lakomý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Námest na Hané
Country:
Age:
† 79 years
Death:
Occupation:
actor, voice actor

Ladislav Lakomý - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
14 November 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ladislav Lakomý 2022, 2023 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2023
Ladislav Lakomý
Date of Birth - Nov 14, 1931
(actor, voice actor, instagram)

Ladislav Lakomý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2009) - Terezské údolí - Dívejte se srdcem
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Zapomenuté světlo
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Ďáblova bible
(2005) - Poutní místa (TV series)
(2004) - Krajina révového listu
(2004) - Boží duha
(2002) - Poslední Habsburk na českém trůně
(2002) - Marta padesátiletá
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Returning in Autumn
(1999) - Malíř František Foltýn
(1999) - Chatař
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1999) - Elektrický nůž
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Stromy umírají vstoje
(1998) - Harumpant
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Tři blázni v jednom
(1996) - Tomáš Becket
(1996) - Prsten a řetěz
(1996) - Das Zauberbuch
(1995) - Valčík na uvítanou
(1995) - Posel
(1995) - Po letech
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1994) - Návrat do cizí země
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Jánuš Kubíček
(1993) - Půlnoční večeře
(1993) - Případ Auffenberg
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Kurýr
(1992) - Případ s černým vzadu
(1991) - Případ Salieri
(1991) - Der Froschkönig
(1991) - Sen o bílém volu
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1991) - Někdo zvoní
(1991) - Honzík
(1990) - Zbabělec
(1990) - V rannej hmle
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Vampýr
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Sestra Amáta
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Svědek času
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Mimořádný případ
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1988) - Bronzová spirála
(1988) - Bratr Paleček
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Satelit
(1987) - Ňouma
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Zlatý drak
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - Nasredin
(1983) - Rovnováha
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Mozartovy moravské vánoce
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Kabát na mladíka
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Útěk
(1981) - Dlouhý týden
(1981) - Dlouhý měsíc
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Tajemství duhové kuličky
(1980) - Zlatá panna
(1980) - Rváč
(1980) - O Stehlíkovi a Juliánce
(1980) - Noční expres
(1980) - Konec dětských lásek (TV series)
(1980) - Facka
(1979) - Jiří Mahen
(1979) - Požehnaný věk
(1979) - Opustíš-li mne...
(1979) - O podivném draku na Kamenné Hůrce
(1979) - Karolina aneb Příběh ze starých časů
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Případ hodného vedoucího
(1977) - Prokop Diviš
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Chlapi jak se patří
(1977) - Člověk odjinud
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Klec
(1975) - Tango
(1975) - Přebytečná pravda
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Sokolovo
(1974) - Ostrov Afrodity
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV series)
(1970) - Pařížská komuna
(1969) - Šťastný Jim
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Pozvání spravedlivých
(1968) - Jdi za zeleným světlem
(1967) - Traktér u královny Pedauky
(1967) - Stud
(1967) - Osudná smyčka
(1967) - Okénko od pí Olgy Scheinpflugové
(1966) - Vražda na Buchlově
(1965) - Sjezd abiturientů
(1965) - The Angel of Blissful Death
(1962) - Poslední etapa
Ladislav Lakomý 2023 - Astrological Charts, Astrology Online

Ladislav Lakomý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
21°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Ladislav Lakomý 2023 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Lakomý - actor, voice actor

Ladislav Lakomý was born on November 14, 1931 in Námest na Hané
Ladislav Lakomý at:
Wikipedia.orgLadislav Lakomý full biography - Wikipedia | Astro.comLadislav Lakomý astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLadislav Lakomý astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 4th
(Today)
GB Ida Lupino
(*1918) actress, director
AU Natalie Imbruglia
(*1975) actress, singer
US Alice Cooper
(*1948) musician, singer, actor
CZ Josef Kajetán Tyl
(*1808) dramatist, writer, actor, director of Estates Theatre, author of the Czech national anthem
AT Božena Němcová
(*1820) writer, founder of modern Czech prose
Ladislav Lakomý
Planet positions:
SunSun
Scorpio
21°06’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Capricorn
13°44’
20°24’
26°56’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
6°21’
 
VenusVenus
Sagittarius
8°27’
 
MarsMars
Sagittarius
10°50’
 
JupiterJupiter
Leo
21°37’
 
SaturnSaturn
Capricorn
18°54’
 
UranusUranus
Aries
16°07’
R
NeptuneNeptune
Virgo
7°47’
 
PlutoPluto
Cancer
22°04’
R
NodeNode (M)
Aries
2°48’
R
LilithLilith (M)
Aries
11°02’
 
ChironChiron
Taurus
21°07’
R
Elements:
6xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
February 5th
(Tomorrow)
US Jennifer Jason Leigh
(*1962) actress
US Barbara Hershey
(*1948) actress
US Michael Mann
(*1943) actor, director, scriptwriter
US William S. Burroughs
(*1914) writer
CH H. R. Giger
(*1940) painter, sculptor, designer, author of the Alien

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2023
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »