Karolina Slunéčková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karolina Slunéčková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Kladno
Country:
Age:
† 49 years
Death:
Occupation:
actress

Karolina Slunéčková - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
8 April 1934 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Karolina Slunéčková 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Karolina Slunéčková
Date of Birth Apr 8, 1934
(actress, instagram)

Karolina Slunéčková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Inzerát
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Jak se peče štěstí
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Útěky domů
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Předjaří
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Lakovka
(1980) - Den velkého ticha
(1979) - Tchán
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Grandle
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Podnájem
(1978) - Plotýnky na tři dny
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Ženitba
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Stáří 19
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Jezevec
(1976) - Iba láska
(1976) - Festival v Dolínku
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Šperk
(1975) - Rodič
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Medvěd
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Nádraží
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Egyptologové
(1973) - Zlá noc
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Lesní panna
(1973) - Láska
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Návraty
(1972) - Muž a žena
(1972) - Morgiana
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1971) - Lekce
(1971) - Klícka
(1971) - Karlsbade Ponnys
(1970) - Rapotínská tragédie
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1969) - Růžové Merkury
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Alchymista
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Růžová Anička
(1968) - Pasťák
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - České pohádky: O hloupé ženě
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Soudce Stokroč (TV series)
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Lucerna
(1967) - Když má svátek Dominika
(1967) - Broučci (TV series)
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1965) - Kupon
(1964) - Marie
(1963) - Harlémská tragédie
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Little Ann Goes to School
(1958) - Motýli tady nežijí
(1958) - Občan Brych
(1955) - Blázni mezi námi
Karolina Slunéčková 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Karolina Slunéčková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
17°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Karolina Slunéčková 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karolina Slunéčková - actress

Karolina Slunéčková was born on April 8, 1934 in Kladno
Karolina Slunéčková at:
Wikipedia.orgKarolina Slunéčková full biography - Wikipedia | Astro.comKarolina Slunéčková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comKarolina Slunéčková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Karolina Slunéčková
Planet positions:
SunSun
Aries
17°55’
 
MoonMoon
Capricorn
Aquarius
Aquarius
29°34’
6°38’
13°40’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Pisces
20°57’
 
VenusVenus
Pisces
1°52’
 
MarsMars
Aries
19°17’
 
JupiterJupiter
Libra
18°21’
R
SaturnSaturn
Aquarius
25°17’
 
UranusUranus
Aries
26°49’
 
NeptuneNeptune
Virgo
10°04’
R
PlutoPluto
Cancer
22°31’
 
NodeNode (M)
Aquarius
16°25’
R
LilithLilith (M)
Cancer
18°45’
 
ChironChiron
Gemini
0°51’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »