Juraj Slezáček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Juraj Slezáček - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actor

Juraj Slezáček - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Juraj Slezáček 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Juraj Slezáček
Date of Birth - Year *1943
(actor, instagram)

Juraj Slezáček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Tančiareň
(2008) - ...v slnečnom kúte svojej izby. Spomienky Maríny Kráľovičovej.
(2008) - Ladislav Chudík
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV series)
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Kráľovská hra
(1997) - Scenár
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Návraty z neskutočna
(1995) - Komorný spevák
(1995) - Divadelná komédia
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
(1993) - Zurvalec
(1993) - Vera
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1992) - Stratený list
(1992) - Najdúch
(1992) - Chaos
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Jediná
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Nežiadúci účinok
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Biele obdobie sucha
(1989) - Barón
(1988) - Záznam beží
(1988) - Tokamak
(1988) - Ten tretí
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Vizitka
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Henrich IV.
(1987) - Daniela
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Don Carlos
(1985) - To si ty, Anna?
(1985) - Malý Muk
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Dekanský termín
(1984) - Decko v dome
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Pani z mora
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Husiarka a kráľ
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Mongolské rozprávky (TV series)
(1982) - Farba tvojich očí
(1982) - Doktor Bencúr
(1982) - Ako sa neoženiť
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Ostrov
(1981) - Môj otec
(1981) - Mizantrop
(1981) - Fénix
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Čarovná čaša
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Šimon a Veronika
(1979) - Ako si Mišo biedu vyslúžil
(1978) - Zbojníci
(1978) - Vysoká cena
(1978) - Viťúzi
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Duša spoločnosti
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Serafinka a Cézar
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Krásna Pramíla
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Deň zvýšenej intuície
(1977) - Červený muškát
(1977) - Biele vrany
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Hlas toho tretieho
(1976) - Din a Dan (TV series)
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Život na úteku
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Alizuna
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Škriatok
(1974) - Lucrezia Borgia
(1973) - Dynamit
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Don Juan
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV series)
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1969) - Rozmajrín
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch

Juraj Slezáček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
23°24’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Juraj Slezáček 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Juraj Slezáček - actor

Juraj Slezáček was born Year *1943 in Slovak City
Juraj Slezáček at:
Wikipedia.orgJuraj Slezáček full biography - Wikipedia | Astro.comJuraj Slezáček astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJuraj Slezáček astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 29th
(Today)
Spojené státy Alexandra Paul
(*1963) actress, model
Španělsko Fernando Alonso
(*1981) F1 racer, world champion 2005, 2006
Itálie Coco
(*1990) musician, daughter of musician Sting and Trudie Styler actresses
Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905) politician, diplomat, 2nd secretary-general of the UN
Juraj Slezáček
Planet positions:
SunSun
Capricorn
23°24’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
0°20’
6°37’
12°50’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
10°39’
 
VenusVenus
Aquarius
7°34’
 
MarsMars
Sagittarius
21°05’
 
JupiterJupiter
Cancer
19°46’
R
SaturnSaturn
Gemini
6°04’
R
UranusUranus
Gemini
0°50’
R
NeptuneNeptune
Libra
2°01’
R
PlutoPluto
Leo
6°23’
R
NodeNode (M)
Leo
26°48’
R
LilithLilith (M)
Cancer
15°35’
 
ChironChiron
Leo
28°28’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
July 30th
(Tomorrow)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »