Július Pántik wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Július Pántik - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Stredné Plachtince
Country:
Age:
† 80 years
Occupation:
actor

Július Pántik - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
15 January 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Július Pántik 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Július Pántik
Date of Birth - Jan 15, 1922
(actor, instagram)

Július Pántik - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1995) - Veľmi starí obaja
(1994) - Čierny mních
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Podozrenie
(1993) - Mladé letá
(1993) - Eros a Psyché
(1992) - Moje omyly
(1992) - Nedokončené léto Františka Čápa
(1992) - Najdúch
(1991) - Rodina
(1990) - Spomienka na Annu
(1989) - Reverend
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Venček pre starého otca
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Rodák
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Henrich IV.
(1987) - Dvaja
(1986) - V chalúpke a za chalúpkou (TV series)
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Stará dobrá kapela
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1983) - Veselé vtáčie rozprávky (TV series)
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Pastierova česť
(1982) - Staromódna komédia
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Bambuľkine dobrodružstvá (TV series)
(1981) - Režisér
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Faidra
(1979) - V predvečer
(1979) - Nový život
(1979) - Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
(1979) - Makový mužíček (TV series)
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Chobotnica
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Viťúzi
(1978) - Riziko
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Soldaty svobody (TV series)
(1976) - Poslední
(1976) - Iba láska
(1976) - Desať percent nádeje
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Desatinka citu
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Dobrodružstvá Budzogáňa, zbojníckeho kapitána (TV series)
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Bačova žena
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Kocúrkovo
(1970) - Jozef Budský
(1970) - 87. revír
(1970) - Vassa Železnovová
(1970) - Ujo Váňa
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Na svitaní
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Pštrosí večierok
(1967) - Profily (TV series)
(1967) - Stud
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Ako si mačky kúpili televízor
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Before Tonight Is Over
(1965) - Kubo
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1964) - Muž pre každé počasie
(1963) - Výhybka
(1962) - Havrania cesta
(1961) - Kohout plaší smrt
(1959) - Velká samota
(1959) - Prervannaja pesňa
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1955) - Žena z vrchov
(1955) - The Tank Brigade
(1955) - Rohy
(1954) - Frona
(1953) - Rodná zem
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Priehrada
(1949) - Katka
(1949) - Čertova stena
(1948) - Bílá tma
(1947) - Znamení kotvy
(1946) - Varúj...!
(1945) - Vlast vítá

Július Pántik - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1981) - Prefíkaná vdova
(1977) - Krásna Pramíla
(1969) - Pštrosí večierok
(1966) - Líšky dobrú noc
Július Pántik 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Július Pántik, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
24°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Metal)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Július Pántik 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Július Pántik - actor

Július Pántik was born on January 15, 1922 in Stredné Plachtince
Július Pántik at:
Wikipedia.orgJúlius Pántik full biography - Wikipedia | Astro.comJúlius Pántik astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJúlius Pántik astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 13th
(Today)
Velká Británie Malcolm McDowell
(*1943) actor
Švédsko Stellan Skarsgård
(*1951) actor
Spojené státy Mary-Kate Olsen
(*1986) actress, model, fashion designer, twin
Spojené státy Ashley Olsen
(*1986) actress, model, fashion designer, twin
Spojené státy Chris Evans
(*1981) actor
Július Pántik
Planet positions:
SunSun
Capricorn
24°32’
 
MoonMoon
Leo
Leo
Leo
12°58’
20°30’
27°59’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
6°16’
 
VenusVenus
Capricorn
18°34’
 
MarsMars
Scorpio
11°31’
 
JupiterJupiter
Libra
18°21’
 
SaturnSaturn
Libra
7°36’
 
UranusUranus
Pisces
7°12’
 
NeptuneNeptune
Leo
15°07’
R
PlutoPluto
Cancer
8°41’
R
NodeNode (M)
Libra
12°54’
R
LilithLilith (M)
Pisces
1°14’
 
ChironChiron
Aries
9°44’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 14th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Patton
(*1954) actor
Spojené státy Donald Trump
(*1946) real estate tycoon, politician, television star, writer, president-elect of the United States
Německo Steffi Graf
(*1969) tennis player
Německo Alois Alzheimer
(*1864) psychiatrist, physician, neuropathologist
Lucembursko Marie-Adélaïde, Grand Duchess of Luxembourg
(*1894) Grand Duchess, daughter of William IV. Luxembourg and Marie Anne Portuguese

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »