Jozef Dóczy wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jozef Dóczy - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Nitra
Country:
Age:
† 83 years
Occupation:
actor

Jozef Dóczy - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 November 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jozef Dóczy 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jozef Dóczy
Date of Birth - Nov 19, 1929
(actor, instagram)

Jozef Dóczy - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2008) - Obchod so šťastím (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Veľká noc s Bonifácom
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Bonifác a zázračný anjel
(2005) - Adam Šangala
(2002) - Večer plný secesie
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Ako divé husi
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Senzi Senzus
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Jeppe z vŕšku
(1998) - A ešte dve frašky...
(1997) - The Firebird
(1997) - Pacho sa vracia
(1996) - Zábavný televízny archív
(1996) - Suzanne
(1995) - Mikuláš Mráz
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1995) - Cik-cak cik-cak-bum
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1993) - Vera
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1993) - Duo Zemganno
(1993) - Domovníkov syn
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1991) - Zbytočné trápenia
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Faklonos a Dobropán
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička
(1988) - Proso
(1988) - Príživník
(1988) - Posledný drak (TV series)
(1988) - Jubileum
(1988) - Jakubove uniformy
(1988) - Dunajské rozprávky
(1987) - Zbojnícke fašiangy
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Hľadanie šťastnej chvíle
(1987) - Blšiak
(1986) - Tučná princezná
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Pro forma
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Dobríčko
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - A vrátil sa im pokojný spánok
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kura
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Náš pán doktor
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Farebný bazár
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Kočka
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1982) - Cukor
(1981) - Nápadníci
(1981) - Manduľa
(1981) - Konôpka
(1981) - Detektív Karol (TV series)
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Demokrati
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Krajina Haliganda (TV series)
(1979) - Frndolína
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Večera
(1978) - Štyri kolesá
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Klebetnice
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Nohavice
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Druhá láska
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Štipku soli
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sokovia
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1975) - Zlatá priadka
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Jurát
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1973) - Očovské pastorále
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1970) - Ujo Váňa
(1970) - S Rozárkou
(1969) - Nevesta
(1969) - Generácia
(1968) - Román o base
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Tango pre medveďa
(1965) - Žltý dostavník
(1964) - Pre mňa nehrá blues
(1963) - Výhybka
(1962) - Výlet po Dunaji
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Skalní v ofsajde
(1959) - Pán a hvezdár
(1958) - V hodine dvanástej
Jozef Dóczy 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jozef Dóczy, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
26°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jozef Dóczy 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jozef Dóczy - actor

Jozef Dóczy was born on November 19, 1929 in Nitra
Jozef Dóczy at:
Wikipedia.orgJozef Dóczy full biography - Wikipedia | Astro.comJozef Dóczy astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJozef Dóczy astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Jozef Dóczy
Planet positions:
SunSun
Scorpio
26°38’
 
MoonMoon
Gemini
Cancer
Cancer
22°41’
0°04’
7°26’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
21°59’
 
VenusVenus
Scorpio
7°37’
 
MarsMars
Sagittarius
0°38’
 
JupiterJupiter
Gemini
13°15’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
28°49’
 
UranusUranus
Aries
7°46’
R
NeptuneNeptune
Virgo
3°30’
 
PlutoPluto
Cancer
19°27’
R
NodeNode (M)
Taurus
11°11’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
20°13’
 
ChironChiron
Taurus
11°17’
R
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »