Jozef Adamovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jozef Adamovič - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Trnava
Country:
Age:
† 74 years
Death:
Occupation:
actor, director, teacher

Jozef Adamovič - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
23 April 1939 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jozef Adamovič 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jozef Adamovič
Date of Birth - Apr 23, 1939
(actor, director, teacher, instagram)

Jozef Adamovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Pod povrchom (TV series)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(1997) - The Firebird
(1991) - Dobrodinec
(1990) - Šípková Růženka
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Ráno ako pes
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Nádej má farbu belasú
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Krvavá svadba
(1989) - Kamene
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Zázračná rosa
(1988) - Veštba
(1988) - Venček pre starého otca
(1988) - Parazit
(1988) - Bez problémov
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Moliére
(1985) - Páta stanice (TV series)
(1984) - Angolský deník lékařky
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Pasca
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Geľo Sebechlebský
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Temné slunce
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Smäd
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Odveta
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Horacius
(1980) - Druhovia
(1980) - Balladyna
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Život je sen
(1979) - Vojvodkyňa z Amalfi
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Posledná v abecede
(1979) - Olejkár
(1979) - Nový život
(1979) - Kraj sveta Istanbul
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Chobotnica
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Barbora Rösselová
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Žena úspešného muža
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Nie
(1978) - Na vysokej skale: Spievanka
(1978) - Inkognito
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Zlaté klasy
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Skrat
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Humánna povinnosť
(1977) - Dievča s blankytnými očami
(1977) - Advokátka
(1976) - Zlatá runa
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - Demeterovci
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Svetská krása
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Stretnutie
(1975) - Profesor Sonnenbruch
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1974) - Rudienka
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1974) - Cesta ženy
(1973) - Cid
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Othello
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Inšpektor sa vracia
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Zlozor
(1971) - Raz bol valach kráľom
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Hovoríš len o láske
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1970) - 87. revír
(1970) - Strach z pekla
(1969) - Volpone
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Generácia
(1968) - Dialógy s Vojtechom Mihálikom
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Peter a Lucia
(1968) - Mária Tudorová
(1967) - Stretnutie s básnikom Pavlom Horovom
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Ženský zákon
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Vianočné oblátky
(1966) - Die Söhne der großen Bärin
(1966) - The Hangman
(1966) - Drotár
(1965) - Kubo
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Muž pre každé počasie
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Icarus XB 1
(1962) - Please Do Not Disturb
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Waltz for a Million
(1959) - Skaly a ľudia
(1955) - Štvorylka
Jozef Adamovič 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jozef Adamovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
2°24’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Jozef Adamovič 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jozef Adamovič - actor, director, teacher

Jozef Adamovič was born on April 23, 1939 in Trnava
Jozef Adamovič at:
Wikipedia.orgJozef Adamovič full biography - Wikipedia | Astro.comJozef Adamovič astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJozef Adamovič astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Jozef Adamovič
Planet positions:
SunSun
Taurus
2°24’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Gemini
12°19’
19°11’
26°05’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
7°20’
 
VenusVenus
Pisces
27°26’
 
MarsMars
Capricorn
17°21’
 
JupiterJupiter
Pisces
26°14’
 
SaturnSaturn
Aries
22°28’
 
UranusUranus
Taurus
16°54’
 
NeptuneNeptune
Virgo
20°56’
R
PlutoPluto
Cancer
29°14’
 
NodeNode (M)
Scorpio
8°55’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
13°46’
 
ChironChiron
Cancer
5°29’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »