Josef Střecha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Střecha - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Úvaly
Country:
Age:
† 77 years
Death:
Occupation:
actor, cameraman

Josef Střecha - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
3 November 1907 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Josef Střecha 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Josef Střecha
Date of Birth - Nov 3, 1907
(actor, cameraman, instagram)

Josef Střecha - Filmography - Cameraman (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1969) - Popel
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Svatba jako řemen
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1965) - Intimní osvětlení
(1964) - Marie
(1963) - Handlíři
(1962) - Zámek pro Barborku
(1961) - Zbabělec
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Všude žijí lidé
(1959) - 105% alibi
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Safebreakers
(1958) - Hry a sny
(1957) - Bomba
(1956) - Synové hor
(1956) - Honzíkova cesta
(1955) - Po noci den
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Schuß um Mitternacht
(1950) - Přiznání
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Münchnerinnen
(1949) - Dva ohně
(1948) - Železný dědek
(1948) - Dnes neordinuji
(1948) - Daleká cesta
(1947) - Spuk im Schloß
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nobody Knows Anything
(1947) - Muži ve fraku
(1947) - When You Return
(1946) - Cesta k barikádám
(1946) - V horách duní
(1946) - Právě začínáme
(1945) - Vlast vítá
(1945) - Kolesa dějin
(1944) - Sieben Briefe
(1944) - Liebesbriefe
(1944) - Ein fröhliches Haus
(1943) - Die Schwache Stunde
(1942) - Zug fährt ab, Ein
(1942) - Zlaté dno
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Jenny und der Herr im Frack
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Směry života
(1940) - Peřeje
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Konečně sami
(1940) - Dva týdny štěstí
(1939) - Verdacht auf Ursula
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Film o státním rybníkářství
(1938) - Zborov
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Soud boží
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - The Way of the Cross
(1937) - Matčina zpověď
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Army Twins
(1936) - Svátek práce ve Zlíně 1936
(1936) - Jeseníky
(1934) - Wilderer vom Egerland
(1934) - Rozpustilá noc
(1932) - Mizející svět
(1932) - IX. slet všesokolský v Praze
(1929) - Pražský Monte Christo

Josef Střecha - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Řetěz
(1981) - Konečná stanice
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Trhák
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Díky, pane Kříženecký
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kulový blesk
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1977) - Time Out
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Hřiště
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Lovers in the Year One
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - Červená kůlna
(1945) - Jenom krok
(1936) - Naše XI.
Josef Střecha 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Střecha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
9°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Fire)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Josef Střecha 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Střecha - actor, cameraman

Josef Střecha was born on November 3, 1907 in Úvaly
Josef Střecha at:
Wikipedia.orgJosef Střecha full biography - Wikipedia | Astro.comJosef Střecha astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJosef Střecha astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 2nd
(Today)
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) actress
Irsko Peter O'Toole
(*1932) actor, director
Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834) French sculptor, architect
Spojené státy Wes Craven
(*1939) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Max Wright
(*1943) actor, Willie Tanner on the sitcom ALF
Josef Střecha
Planet positions:
SunSun
Scorpio
9°52’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
1°46’
8°21’
15°00’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
29°37’
st
VenusVenus
Scorpio
22°42’
 
MarsMars
Aquarius
12°49’
 
JupiterJupiter
Leo
12°24’
 
SaturnSaturn
Pisces
21°05’
R
UranusUranus
Capricorn
9°35’
 
NeptuneNeptune
Cancer
14°49’
R
PlutoPluto
Gemini
24°32’
R
NodeNode (M)
Cancer
17°34’
R
LilithLilith (M)
Cancer
23°14’
 
ChironChiron
Aquarius
13°10’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
August 3rd
(Tomorrow)
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) actor
Mexiko Dolores del Rio
(*1904) actress
Spojené státy James Hetfield
(*1963) singer, songwriter, guitarist, co-founder of the band Metallica
Dánsko King Haakon VII
(*1872) King of Norway
Tunisko Habib Bourguiba
(*1903) 1st President of Tunisia

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »