Josef Kemr wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Kemr - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 72 years
Occupation:
actor

Josef Kemr - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
20 June 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Josef Kemr 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Josef Kemr
Date of Birth - Jun 20, 1922
(actor, instagram)

Josef Kemr - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Věčná Slavia
(2015) - Tajemství Josefa Kemra
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1995) - GENUS
(1995) - Radetzkymarsch (TV series)
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Pevnost
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Die Rebellion
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Horror Story
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Senso
(1992) - A jsou li tu andělé?
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - La grande collection (TV series)
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Stavení
(1990) - Rama Dama
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - O velkém kouzlu severu
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Deník ničemy
(1989) - Cesta do hlubin kočičí duše (TV series)
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Mág
(1987) - Bratři
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - O kouzelné píštalce
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Hrdina
(1985) - Zpívající housle
(1985) - Videostop
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Sen noci...
(1985) - Pták Žal
(1985) - Gobseck
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Vokno
(1982) - Vinobraní
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Opera ve vinici
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Smír Tantalův
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Nenechte se rušit!
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Holubník
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Božská Ema
(1979) - AEIOU
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Příběhy cvrčka a štěňátka (TV series)
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Perníkový dědek
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dary hadího krále
(1976) - Parta hic
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Jezevec
(1976) - Dveře
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Die Verkaufte Braut
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Král Honza
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1975) - Beránci a čert (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jako malé děti
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tvrdohlavý Lot
(1973) - Dream Town
(1973) - Skleněná panna
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Nová metoda malíře Smithe
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Hvězda první velikosti
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Vychovatel
(1972) - Venca
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Královská ozvěna
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Straw Hat
(1971) - Silvestrovské kousky Františka Housky
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Chléb a písně
(1971) - The Claim at the Deaf Creek
(1971) - Granny
(1971) - Almara
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Tvář pod maskou
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1969) - Aesop
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - The Cremator
(1968) - The Marathon
(1968) - Křesadlo
(1968) - Jarní vody
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Honour and Glory
(1968) - Bouřka
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Odsouzený z Pinktownu
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Lucerna
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Lysistrata
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Prípad Barnabáš Kos
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Drahý zesnulý
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Lucie
(1963) - The King of Kings
(1963) - Devilish Drive
Josef Kemr 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Kemr, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
28°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Josef Kemr 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Kemr - actor

Josef Kemr was born on June 20, 1922 in Prague
Josef Kemr at:
Wikipedia.orgJosef Kemr full biography - Wikipedia | Astro.comJosef Kemr astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJosef Kemr astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 30th
(Today)
Rakousko Arnold Schwarzenegger
(*1947) actor, politician, bodybuilder
Spojené státy Laurence Fishburne
(*1961) actor, director
Spojené státy William Atherton
(*1947) actor
Maroko Jean Reno
(*1948) actor
Spojené státy Lisa Kudrow
(*1963) actress
Josef Kemr
Planet positions:
SunSun
Gemini
28°18’
 
MoonMoon
Aries
Taurus
Taurus
24°50’
0°56’
7°07’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Gemini
25°08’
R
VenusVenus
Leo
0°54’
 
MarsMars
Sagittarius
15°41’
R
JupiterJupiter
Libra
9°16’
 
SaturnSaturn
Libra
1°03’
 
UranusUranus
Pisces
13°35’
R
NeptuneNeptune
Leo
14°00’
 
PlutoPluto
Cancer
9°16’
 
NodeNode (M)
Libra
4°38’
R
LilithLilith (M)
Pisces
18°34’
 
ChironChiron
Aries
17°05’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 31st
(Tomorrow)
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) actor
Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) actress, dancer
Francie Louis de Funès
(*1914) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935) actor
Velká Británie J. K. Rowling
(*1965) writer, author of the Harry Potter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »