Jiří Zahajský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Zahajský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Mšeno u Mělníka
Country:
Age:
† 68 years
Death:
Occupation:
actor, voice actor

Jiří Zahajský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
19 January 1939 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Zahajský 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jiří Zahajský
Date of Birth - Jan 19, 1939
(actor, voice actor, instagram)

Jiří Zahajský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2006) - Extra
(2006) - O malíři Adamovi
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Pohádky z lesa (TV series)
(2000) - Gambit
(1999) - Jeníček a Mařenka
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Svatba
(1997) - Ptačí král
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Hotelová vášeň
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Řád
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Melánie, Melánie
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Vítr na konci léta
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Tma
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Kam zmizela 55. ZŠ
(1988) - Sedm sestřiček
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Stopy ve skle
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Pavučina
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1984) - Stan
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Hráči
(1983) - Brakýři
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1981) - Tři v tom
(1981) - Sůl země (TV series)
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Předeme, předeme zlatou nitku
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1980) - The Medal
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Den velkého ticha
(1979) - Signál
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Cukrárna
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Nechci nic slyšet
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Time Out
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - The Apple Game
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Boty plné vody
(1976) - Ať hodí kamenem
(1975) - Smrt krásných srnců
(1975) - Na konci světa
(1975) - Město nic neví
(1975) - Hamernická povídačka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Králův kalich
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1973) - Němí
(1972) - Svatá noc
(1972) - Rodeo
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1970) - I Am Heaven
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - The Marathon
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - 7 zabitých
(1963) - Bylo nás deset
(1961) - Strop
(1961) - Florián
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Lidé jako ty
Jiří Zahajský - Family and Partner relationships
Family:
(*1940) Jana Brejchová - wife
Jiří Zahajský 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Zahajský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
28°31’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jiří Zahajský 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Zahajský - actor, voice actor

Jiří Zahajský was born on January 19, 1939 in Mšeno u Mělníka
Jiří Zahajský at:
Wikipedia.orgJiří Zahajský full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Zahajský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Zahajský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 21st
(Today)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Jiří Zahajský
Planet positions:
SunSun
Capricorn
28°31’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Capricorn
11°04’
17°00’
22°56’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
9°55’
 
VenusVenus
Sagittarius
12°12’
 
MarsMars
Scorpio
23°55’
 
JupiterJupiter
Pisces
4°15’
 
SaturnSaturn
Aries
12°21’
 
UranusUranus
Taurus
13°50’
R
NeptuneNeptune
Virgo
23°10’
R
PlutoPluto
Leo
0°25’
R
NodeNode (M)
Scorpio
13°54’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
3°14’
 
ChironChiron
Cancer
5°44’
R
Elements:
3xFireFire
6xEarthEarth
0xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »