Jiří Vanýsek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Vanýsek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1944
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Jiří Vanýsek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1944 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Vanýsek 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Jiří Vanýsek
Date of Birth - Year *1944
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Jiří Vanýsek - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Čtenářský deník
(2006) - Cesty
(2005) - Neviditelná pouta
(2005) - Hledání pevného bodu
(2004) - Ženy to mají těžší
(2004) - Manželky s vůní dálek
(2003) - Rodinné křižovatky
(2003) - Taťka
(2003) - Komediograf (TV series)
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Marta padesátiletá
(2001) - Herecký poločas Miroslava Donutila aneb Ještě pořád se něco děje...
(2001) - Nápisy 1989
(2001) - Lidoví vypravěči
(2001) - Folklór a pop
(2001) - Dětský a studentský folklór 1 - 3
(2001) - Anekdota - lidová tvořivost doby
(2000) - Šelepka hraje a zpívá
(1999) - Koncert titánů swingu
(1999) - Osudy piva
(1999) - Géniové, blázni, pábitelé: Svět Olka Vašici
(1999) - Žena sluncem oděná
(1999) - Tohle jsem já... (TV series)
(1999) - Chatař
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Systém Jarda Král
(1998) - Cestování s dětmi (TV series)
(1998) - Andělé
(1997) - Cimrmani
(1997) - Smrt v posledním okamžiku
(1996) - Géniové, blázni a pábitelé (TV series)
(1996) - Blokáda
(1995) - Růžemi navštívený
(1995) - Potopa
(1995) - Po letech
(1993) - Pod lisem lásky
(1993) - Zobani
(1993) - Veliká stavba
(1991) - Čtení na dobrou noc
(1991) - Jazz klub
(1991) - Hlava nebo orel
(1991) - Báseň v cizím bytě
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Škvorečtí v Brně
(1990) - Dvě setkání s Věrou Kunderovou
(1989) - Sólo pro jeden dech
(1989) - Recitál Wabi Daňka
(1989) - Podivné premiéry
(1988) - Pozvání na výlet aneb Zachariáš a Vilém
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Jednou za život
(1988) - Chirurgie
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1987) - Svobodárna
(1987) - Ňouma
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - Víc než případ
(1984) - Teta
(1984) - Narozeniny
(1984) - Kufr
(1984) - Džínsy
(1984) - Divočák
(1984) - Brigáda
(1983) - Písničky Divadla na Provázku
(1983) - Slivovice
(1983) - Léto bez dovolené
(1983) - Klíče
(1982) - Zloděj
(1982) - Vokno
(1982) - Taktika
(1982) - Náledí
(1982) - Lucka
(1982) - Kouzelnice
(1982) - Kaskadér
(1982) - Chemik
(1982) - Dopis
(1982) - Angličanka
(1981) - Sporák
(1981) - Obraz
(1981) - Elektřina
(1980) - Tetinka
(1980) - Rváč
(1980) - Paruka
(1980) - Lázně
(1980) - Kaktus
(1980) - Facka
(1980) - Detektiv
(1979) - Rozhodčí
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1979) - Filip
(1979) - Brok
(1978) - Tréma
(1978) - Co se v mládí naučíš
(1978) - Aktovka
(1977) - Případ hodného vedoucího
(1975) - Tango
(1975) - Přebytečná pravda
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1972) - Veselá je dědina
(1972) - Venca
(1972) - Chvíle
(1972) - Co je to ta koule žlutá
(1971) - Poloviční kouzelníci
(1970) - Ovčáci
(1970) - Na Rusavě
(1970) - Lancelot a Alexandrína
(1969) - Univerzita padesátiletá
(1969) - Chodníčky větrných Krajánků
(1969) - Cesta, která vede nikam

Jiří Vanýsek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Anekdota - lidová tvořivost doby
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1987) - Svobodárna
(1983) - Slivovice
(1982) - Zloděj
(1982) - Chemik
(1982) - Angličanka
(1980) - Tetinka
(1978) - Exponát smrti
(1975) - Přebytečná pravda
(1972) - Venca

Jiří Vanýsek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Taťka
(2001) - Returning in Autumn
(1997) - Kombajn - Šalina (TV pořad)
(1984) - Vrah
(1964) - We sang "Arizona"

Jiří Vanýsek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
13°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Jiří Vanýsek 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Vanýsek - actor, director, scriptwriter

Jiří Vanýsek was born Year *1944 in Czech City
Jiří Vanýsek at:
Wikipedia.orgJiří Vanýsek full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Vanýsek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Vanýsek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 1st
(Today)
CA Dan Aykroyd
(*1952) actor
US Liv Tyler
(*1977) actress
US Sydney Pollack
(*1934) director, actor
JP Olivia de Havilland
(*1916) actress
GB Charles Laughton
(*1899) actor, director
Jiří Vanýsek
Planet positions:
SunSun
Aquarius
13°30’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Gemini
3°03’
9°25’
15°42’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Capricorn
18°32’
 
VenusVenus
Capricorn
7°41’
 
MarsMars
Gemini
8°12’
 
JupiterJupiter
Leo
23°11’
R
SaturnSaturn
Gemini
19°57’
R
UranusUranus
Gemini
4°51’
R
NeptuneNeptune
Libra
4°01’
R
PlutoPluto
Leo
7°27’
R
NodeNode (M)
Leo
6°24’
R
LilithLilith (M)
Leo
28°17’
 
ChironChiron
Virgo
14°44’
R
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
7xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
July 2nd
(Tomorrow)
US Lindsay Lohan
(*1986) singer, actress, model
GB King Olav V
(*1903) King of Norway
DE Hermann Hesse
(*1877) writer
FR Samy Naceri
(*1961) actor
PH Imelda Marcos
(*1929) singer, model, First Lady of the Philippines, diplomat

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »