Jiří Vala wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Vala - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Poprad
Country:
Age:
† 76 years
Occupation:
actor

Jiří Vala - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
27 November 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Vala 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jiří Vala
Date of Birth - Nov 27, 1926
(actor, instagram)

Jiří Vala - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Příběhy slavných - Frajer a fanfarón (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Návštěvní doba
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Píseň z jižních Čech
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Naši furianti
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Logik
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Cukrárna
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Julie pod balkonem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Most
(1976) - O stříbrném kamínku
(1976) - Cukrárna
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Mlynářka z Granady
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Královské řádění
(1974) - Krádež
(1974) - Konec semestru
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Hvězda první velikosti
(1972) - Pohár za první poločas
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Chlap pravdu unese
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Metráček
(1971) - Konfrontace
(1971) - Klícka
(1971) - Kaviár nebo čočka
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1970) - Země úsměvů a snů (TV series)
(1970) - Captain Korda
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1967) - Waterloo
(1967) - Větrný robot
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - V páse zlomená
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Křišťálová noc
(1965) - Ztracená tvář
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Rváč
(1962) - Tam za lesem
(1962) - Sicilská komedie
(1962) - Letos v září
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Night Guest
(1961) - Love without Words
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Skid
(1960) - Policejní hodina
(1959) - Král Šumavy
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Touha
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Intermezzo
(1956) - Synové hor
(1955) - The Tank Brigade
(1952) - Tomorrow, People Will Be Dancing Everywhere

Jiří Vala - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1960) - Skid
Jiří Vala 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Vala, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
4°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jiří Vala 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Vala - actor

Jiří Vala was born on November 27, 1926 in Poprad
Jiří Vala at:
Wikipedia.orgJiří Vala full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Vala astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Vala astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 22nd
(Today)
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) writer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Meryl Streep
(*1949) actress
Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) actor, singer
Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) actor, director
Francie Emmanuelle Seigner
(*1966) actress
Jiří Vala
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
4°26’
 
MoonMoon
Virgo
Virgo
Virgo
0°12’
6°08’
12°04’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
0°58’
R
VenusVenus
Sagittarius
5°54’
 
MarsMars
Taurus
5°09’
R
JupiterJupiter
Aquarius
20°25’
 
SaturnSaturn
Scorpio
29°21’
 
UranusUranus
Pisces
25°32’
R
NeptuneNeptune
Leo
26°59’
 
PlutoPluto
Cancer
15°37’
R
NodeNode (M)
Cancer
8°48’
R
LilithLilith (M)
Virgo
19°00’
 
ChironChiron
Aries
28°19’
R
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) actress
Spojené státy Selma Blair
(*1972) actress
Francie Zinédine Zidane
(*1972) soccer player
Francie Yann Tiersen
(*1970) composer
Velká Británie Edward VIII, King of England
(*1894) King of the United Kingdom, Emperor of India

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »