Jiří Pecha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Pecha - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1944
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actor

Jiří Pecha - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1944 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Pecha 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Pecha
Date of Birth - Year *1944
(actor, instagram)

Jiří Pecha - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2016) - Akvabely
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - Dědictví 2
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Sněžný drak
(2013) - The Blacksmith from Woodham
(2013) - Babovřesky
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2010) - 13. komnata Jiřího Pechy
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Les mrtvých
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2007) - Český Honza
(2005) - Jiří Pecha, herec
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Revizor
(2005) - O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince
(2005) - Krysáci (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Pískovna
(2004) - Návrat pana Pazderky
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Pupendo
(2003) - Boredom in Brno
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Richard III.
(2002) - Labyrint světa a lusthaus srdce
(2002) - Černý slzy
(2002) - Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda
(2001) - Proměny povahy tragického hrdiny
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2001) - Expulsion from Paradise
(2001) - Holy Night
(2001) - On the Road
(2001) - Kruh
(2001) - Boží soud
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Divided We Fall
(2000) - Krajinka
(1999) - Skopičiny
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1999) - Komu zvoní hrana
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě
(1998) - Vašek Nešika a Šikulka Šikovná
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1997) - Novoty
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - O Držgrešlovi a Drždukátovi
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Forgotten Light
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Maryša
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Racek
(1992) - To byl Franta Kocourek
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1990) - Koncert V...
(1988) - Štek
(1988) - Nejsem svůj pes
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Šašek a královna
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Šahrazád
(1985) - Poslední žertík
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Zpívánky
(1984) - Zelený ptáček
(1984) - Vrah
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Divočák
(1983) - Prosím, nakresli mi beránka
(1983) - Písničky Divadla na Provázku
(1983) - O chytrém šachovi
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Horí
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Svatba
(1981) - Poslední leč
(1981) - Calamity
(1981) - Dřevěné království
(1980) - Commedia del arte
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1978) - Búrajú starú pec
(1978) - Balada pro banditu
(1975) - Tango
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1975) - Pezza versus Čorba
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Veselá je dědina
() -

Jiří Pecha - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1981) - Poslední leč

Jiří Pecha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
19°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Jiří Pecha 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Pecha - actor

Jiří Pecha was born Year *1944 in Czech City
Jiří Pecha at:
Wikipedia.orgJiří Pecha full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Pecha astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Pecha astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 29th
(Today)
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) actress
Spojené státy Joel Coen
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Game
(*1979) singer, actor
Velká Británie C. S. Lewis
(*1898) poet, novelist, theologian, literary scholar, author of The Chronicles of Narnia
Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832) writer
Jiří Pecha
Planet positions:
SunSun
Scorpio
19°59’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
3°04’
 
VenusVenus
Sagittarius
25°22’
 
MarsMars
Scorpio
20°40’
 
JupiterJupiter
Virgo
22°13’
 
SaturnSaturn
Cancer
10°24’
R
UranusUranus
Gemini
11°57’
R
NeptuneNeptune
Libra
5°34’
 
PlutoPluto
Leo
10°16’
R
NodeNode (M)
Cancer
21°25’
R
LilithLilith (M)
Virgo
29°49’
 
ChironChiron
Virgo
29°23’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 30th
(Tomorrow)
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Richard Crenna
(*1926) actor
Velká Británie Ridley Scott
(*1937) actor, director, cameraman, scriptwriter
Mexiko Gael García Bernal
(*1978) actor
Velká Británie Billy Idol
(*1955) singer, guitarist
Famous people who passed away on November 29th
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) actor
Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) actress
Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) composer, guitarist, singer
Rakousko Holy Roman Empress Maria Therese
(*1717 - 1780) Holy Roman Empress, German Queen, Archduchess of Austria
Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) Italian opera composer, important representative of verismo

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »