Jiří Holý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Holý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ružomberok
Country:
Age:
† 86 years
Occupation:
actor, painter

Jiří Holý - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
27 November 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Holý 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jiří Holý
Date of Birth - Nov 27, 1922
(actor, painter, instagram)

Jiří Holý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1994) - Řád
(1994) - Ohnivé jaro
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Váhy
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Tokamak
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Hodinář
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - O lesním království
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1985) - Jamamba
(1985) - Bitva za Moskvu
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Radosti života
(1984) - Pod maskou
(1984) - Na čí stranu
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Imilla
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Zkouška
(1983) - Tisíc mil pro tatřičku
(1983) - Stavy rachotí (TV series)
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Šimona
(1982) - Poslední propadne peklu
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Cnostný Metod
(1978) - Tatry v údolí smrti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - The Spectre's Bride
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Malér
(1977) - Advokátka
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Konfrontace
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - La Planète sauvage
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Igrok
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Lekce
(1971) - Konfrontace
(1971) - Černý vlk
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Drama na lovu
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Vreckári
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Lucerna
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1967) - Deštník
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Bloudění
(1964) - Die Goldsucher von Arkansas
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Gambit
(1964) - The Jester's Tale
(1964) - The Assassination
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Putování Simona Mac Keevera
(1963) - The Hope
(1963) - Marianna Pinedová
(1962) - Wife for a Hero
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Šestý do party
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Strop
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Král Šumavy
(1952) - Anna the Proletarian
(1947) - Čtenáři a jejich svět
Jiří Holý 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Holý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
4°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jiří Holý 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Holý - actor, painter

Jiří Holý was born on November 27, 1922 in Ružomberok
Jiří Holý at:
Wikipedia.orgJiří Holý full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Holý astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Holý astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 27th
(Today)
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) actress
Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) actress
Německo Kaiser Wilhelm II
(*1859) German Emperor, King of Prussia
Spojené státy Mike Patton
(*1968) composer, singer, actor
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756) composer, pianist, organist, virtuoso
Jiří Holý
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
4°25’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Pisces
10°38’
16°33’
22°27’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
29°12’
 
VenusVenus
Sagittarius
0°51’
R
MarsMars
Aquarius
19°43’
 
JupiterJupiter
Scorpio
6°45’
 
SaturnSaturn
Libra
16°48’
 
UranusUranus
Pisces
9°42’
 
NeptuneNeptune
Leo
18°10’
R
PlutoPluto
Cancer
10°49’
R
NodeNode (M)
Virgo
26°10’
R
LilithLilith (M)
Aries
6°17’
 
ChironChiron
Aries
13°19’
R
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
January 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Alan Alda
(*1936) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nick Carter
(*1980) musician, singer, actor
Velká Británie James Stirling
(*1791) British naval officer and colonial administrator
Spojené státy James Bryan
(*1926) car racer
Spojené státy Jackson Pollock
(*1912) painter
Famous people who passed away on January 27th
Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) actor, director, scriptwriter
Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) poet, novelist
Itálie Giuseppe Verdi
(*1813 - 1901) composer
Velká Británie Adam Sedgwick
(*1785 - 1873) geologist, founder of modern geology
Belgie Marie José
(*1906 - 2001) Queen consort of Italy

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »