Jiří Hanzelka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Hanzelka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Štramberk
Country:
Age:
† 82 years
Occupation:
writer, journalist

Jiří Hanzelka - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
24 December 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Hanzelka 2022, 2023 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2023
Jiří Hanzelka
Date of Birth - Dec 24, 1920
(writer, journalist, instagram)

Jiří Hanzelka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Old Man and the World
(2014) - Miroslav Zikmund: Cesta stoletím (TV series)
(2011) - Inventura Febia: Hanzelka, Zikmund a Češi na cestách
(2001) - České stopy (TV series)
(1998) - Svět očima Hanzelky a Zikmunda (TV series)
(1997) - Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda
(1995) - GENUS
(1991) - Z očí do očí
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - Setkání v Bukurešti
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Tatra P 19720
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro

Jiří Hanzelka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1965) - Zlato dálného východu
(1965) - Zkuste to s bidýlky
(1965) - V zaaltajských horách
(1965) - Ulak
(1965) - Světoběžníci
(1965) - Směr západ
(1965) - Slaná hora
(1965) - Sibiřská nafta
(1965) - Půlnoční slunce
(1965) - Pamír
(1965) - Neříkej velkolepý
(1965) - Není všechno zlato světa
(1965) - Město voják
(1965) - Medvědí ledovec
(1965) - Máj klepe na dveře
(1965) - Křest mrazem
(1965) - Jenisej
(1965) - Jací jsou jaci
(1965) - Do země dálné a nejbližší
(1965) - Darváz
(1964) - Tókio největší na světě
(1964) - Řasy nejsou brvy
(1964) - Pravěk v rokli mrtvých
(1964) - Miroslav Zikmund a Jiří Hanzelka v Japonsku 1963 (TV series)
(1964) - Město dvakrát zrozené
(1964) - Lontar
(1964) - Kusamba loví v noci
(1964) - Kouzelníci z Asahi
(1964) - Kdyby všichni bozi světa
(1964) - Jezdí se vlevo, ale…
(1964) - Javanské solo
(1964) - Dravci nebo oběti
(1964) - Dobrou chuť, lidé zítřka
(1964) - Ať se stáří vydovádí
(1963) - Z bláta do louže
(1963) - Pod sopkou Merapy
(1963) - Na stezce lovců lebek
(1963) - Královské M
(1963) - Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund v Sovětském svazu (TV series)
(1963) - Byl Bismark v Kašmíru?
(1963) - Bohyně chce krev
(1963) - Bangka, loterie s dvojitou zárukou
(1962) - Závod století
(1962) - Vzkříšení sinhálské země
(1962) - V moci ohně a bohů
(1962) - Skoupá perla Tamilů
(1962) - S kamerou do Velkého Himalaje
(1962) - Mezi svými
(1962) - Kurdistan
(1962) - Esala perahero
(1962) - Dva póly Tirukunámalé
(1962) - Čajová dresúra na Cejloně
(1962) - Cestou za Metuzalémy
(1961) - Zná Kašmír kašmírské šátky?
(1961) - Zač je datle v Iráku
(1961) - Ve Šrínagaru straší
(1961) - Velké prádlo
(1961) - Umíte číst červíčky
(1961) - Šikára, gondola asijských Benátek
(1961) - Řeka života
(1961) - Pozdrav z Pravarsenapury
(1961) - Pod našimi okny
(1961) - Mezi nebem a zemí
(1961) - Město pod kamennou lavinou
(1961) - Kašmír: Je-li kde na světě ráj
(1961) - Jste moji starší bratři
(1961) - Jak daleko je z Cejlonu do Arizony?
(1961) - Epocha mladých ve Šrínagaru
(1961) - Čarodějové na Dalu
(1961) - Cestou hrdinů
(1960) - Sálim el Kerím
(1960) - Pozdrav z Halebu
(1960) - Pozdrav ze Středního východu
(1960) - Noria
(1960) - Návštěvou u beduínů
(1960) - Na prahu indického světadílu
(1960) - Nad zálivem Svatého Jiří
(1960) - Na arabském trhu
(1960) - Chán Šejchůn
(1960) - Haššaš
(1960) - Cedry na Libanonu
(1960) - Beit el Lachne
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Ostrovy milionů ptáků
(1952) - Motocykly v Quatemale
(1952) - Lihovary v Argentině
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro
Jiří Hanzelka 2023 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Hanzelka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
2°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Jiří Hanzelka 2023 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Hanzelka - writer, journalist

Jiří Hanzelka was born on December 24, 1920 in Štramberk
Jiří Hanzelka at:
Wikipedia.orgJiří Hanzelka full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Hanzelka astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Hanzelka astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 5th
(Today)
US Jennifer Jason Leigh
(*1962) actress
US Barbara Hershey
(*1948) actress
US Michael Mann
(*1943) actor, director, scriptwriter
US William S. Burroughs
(*1914) writer
CH H. R. Giger
(*1940) painter, sculptor, designer, author of the Alien
Jiří Hanzelka
Planet positions:
SunSun
Capricorn
2°21’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Gemini
9°42’
17°12’
24°46’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
19°16’
 
VenusVenus
Aquarius
14°17’
 
MarsMars
Aquarius
20°47’
 
JupiterJupiter
Virgo
18°44’
 
SaturnSaturn
Virgo
24°41’
 
UranusUranus
Pisces
2°31’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°22’
R
PlutoPluto
Cancer
7°58’
R
NodeNode (M)
Scorpio
3°24’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
17°57’
 
ChironChiron
Aries
5°59’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
February 6th
(Tomorrow)
FR François Truffaut
(*1932) actor, director
US Ronald Reagan
(*1911) 40th President of the United States, 33rd Governor of California
FR Pierre Brice
(*1929) singer, actor, film representative of Winnetou
HU Zsa Zsa Gabor
(*1917) actress
US W. Axl Rose
(*1962) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2023
Moon calendar
Full Moon in Leo Leo
Show calendar »