Jiří Bruder wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Bruder - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 86 years
Death:
Occupation:
actor

Jiří Bruder - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
13 April 1928 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Bruder 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jiří Bruder
Date of Birth - Apr 13, 1928
(actor, instagram)

Jiří Bruder - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Nova sobě
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Ptačí král
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1994) - Saturnin
(1994) - Saturnin (TV series)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Černí baroni
(1991) - Král a zloděj
(1990) - O hloupé havířce
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče
(1988) - Piloti
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Nechte to koňovi
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Havárie
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - O závojích bez nevěst
(1983) - Obraz
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1981) - Adventures of Robinson Crusoe, a Sailor from York
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Trhák
(1980) - Temné slunce
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Dvě pohádky z lesa
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Platina
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - První housle
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pasáček Jirka
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Schody
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Jako malé děti
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Tři nevinní
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Silnice
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Raport
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1967) - Silvestr 1967: S našinci kolem Evropy
(1967) - Jak se Praha bavívala
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Nápady čtenáře detektivek
(1966) - Dáma na kolejích
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Obžalovaný
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - Gates
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1962) - Vánice
(1962) - Oranžový měsíc
(1961) - Strieborný vietor
(1961) - Spadla s měsíce
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Kidnapped
Jiří Bruder 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jiří Bruder, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
23°15’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Jiří Bruder 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Bruder - actor

Jiří Bruder was born on April 13, 1928 in Prague
Jiří Bruder at:
Wikipedia.orgJiří Bruder full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Bruder astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Bruder astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 1st
(Today)
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) naturalist, author of the first comprehensive theory of evolution
Německo Walther Gerlach
(*1889) physicist
Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) director
Spojené státy Herman Melville
(*1819) writer, poet
Spojené státy Jack Kramer
(*1921) tennis player
Jiří Bruder
Planet positions:
SunSun
Aries
23°15’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Aquarius
18°22’
24°38’
0°59’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
3°55’
 
VenusVenus
Aries
2°19’
 
MarsMars
Pisces
4°29’
 
JupiterJupiter
Aries
18°12’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
18°55’
R
UranusUranus
Aries
4°30’
 
NeptuneNeptune
Leo
26°32’
R
PlutoPluto
Cancer
15°01’
 
NodeNode (M)
Gemini
12°10’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
15°13’
 
ChironChiron
Taurus
4°53’
 
Elements:
8xFireFire
1xEarthEarth
1xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 2nd
(Tomorrow)
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) actress
Irsko Peter O'Toole
(*1932) actor, director
Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834) French sculptor, architect
Spojené státy Wes Craven
(*1939) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Max Wright
(*1943) actor, Willie Tanner on the sitcom ALF

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »