Jiří Adamec wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Adamec - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
director

Jiří Adamec - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jiří Adamec 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jiří Adamec
Date of Birth - Year *1948
(director, instagram)

Jiří Adamec - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Úžasňákov
(2011) - Trampoty
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Bubo bubo
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Šárka!
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Holka od Červený řeky
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Koncert Karla Gotta
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Katapult
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Novoty
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Český slavík '97
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu
(1994) - Gala Borisa Filana
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Kverulantka
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Kus života
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Cawdor a Fera
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Brakýři
(1982) - Silvestrovský klub mládeže
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Od sedmi do čtyř
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Bláznivé jaro
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Výlety
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Mezičas
(1981) - Černá kulička
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1978) - Hitšaráda
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Plácek
(1978) - Paví král
(1978) - Cesta domů
(1977) - Plavci 77
(1977) - Plavci na Poříčí
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Půjčka
(1976) - O třech bratřích
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - Příběh vojáka Hartmana

Jiří Adamec - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Váňa
(2011) - Moje místo
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Café X
(2006) - Žito
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Snídaně s Novou
(1978) - Past na kachnu
(1976) - Zn.: „3 + 1, Praha“
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Na startu je delfín
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Vím, že jsi vrah...

Jiří Adamec - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Karel Gott 70
(2000) - Miss tisíciletí
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky

Jiří Adamec, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
18°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Jiří Adamec 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Adamec - director

Jiří Adamec was born Year *1948 in Czech City
Jiří Adamec at:
Wikipedia.orgJiří Adamec full biography - Wikipedia | Astro.comJiří Adamec astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJiří Adamec astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 25th
(Today)
Spojené státy John Belushi
(*1949) actor
Rusko Vladimir Vysotsky
(*1938) composer, actor, poet, writer
Spojené státy Alicia Keys
(*1981) actress, singer, songwriter, pianist, writer, philanthropist
Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) writer
Spojené Arabské Emiráty Khalifa bin Zayed Al Nahyan
(*1948) politician, the 2nd president of the United Arab Emirates
Jiří Adamec
Planet positions:
SunSun
Pisces
18°47’
 
MoonMoon
Aquarius
Pisces
Pisces
27°04’
3°02’
9°01’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
22°59’
 
VenusVenus
Taurus
1°20’
 
MarsMars
Leo
20°40’
R
JupiterJupiter
Sagittarius
26°53’
 
SaturnSaturn
Leo
17°02’
R
UranusUranus
Gemini
22°08’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°14’
R
PlutoPluto
Leo
13°00’
R
NodeNode (M)
Taurus
17°11’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
15°01’
 
ChironChiron
Scorpio
24°43’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
January 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Paul Newman
(*1925) actor, director, scriptwriter
Spojené státy David Strathairn
(*1949) actor
Kanada Wayne Gretzky
(*1961) ice hockey player
Spojené státy Douglas MacArthur
(*1880) general
Japonsko Akio Morita
(*1921) entrepreneur, co-founder of Sony
Famous people who passed away on January 25th
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) actress
Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947)
Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) singer
Spojené státy Sadie Delany
(*1889 - 1999) activist
Francie Jeanne Hébuterne
(*1898 - 1920) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »