Jaroslav Mareš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Mareš - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Husinec
Country:
Age:
† 82 years
Occupation:
actor

Jaroslav Mareš - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
24 April 1921 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaroslav Mareš 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jaroslav Mareš
Date of Birth - Apr 24, 1921
(actor, instagram)

Jaroslav Mareš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Duše a dušičky
(1987) - House for Two
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Bandité
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Naši furianti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Kdo chce kam...
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Past na kachnu
(1978) - O statečné princezně Janě
(1977) - O líném Honzovi
(1976) - Zákon starého muže
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Boty plné vody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Silnice
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Krakonošské hromování
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Kapacita
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - The Marathon
(1968) - Královský omyl
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hup a Hop (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - České pohádky: O chytré královně
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Když má svátek Dominika
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Robin Hood, der edle Räuber
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Flám
(1966) - Dvě z Říma
(1966) - Dva tygři
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Špatně namalovaná slepice
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - When the Cat Comes
(1962) - A Few Words of Introduction
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Sganarel lékařem
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Love without Words
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Florián
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Páté oddělení
(1959) - Muž, ktorý sa nevrátil
(1959) - Konec cesty
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Dnes naposled
(1958) - The Black Battalion
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Padělek
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Against All
(1956) - The Unconquered
(1956) - Hra o život
(1955) - The Windy Mountain
(1955) - Leave It to Me
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Angel in the Mountains
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Jan Hus
(1954) - Hry lásky plné
(1953) - Komedianti
(1952) - Kidnapped
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Nástup
(1951) - Nejlepší tip
(1951) - Operation B
(1950) - Steel Town
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - Past
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Soudný den
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Padenije Berlina (2-ja seria)
(1949) - Odznak
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Zelená knížka
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Léto
(1948) - Kariéra
(1948) - Dnes neordinuji
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Siréna
(1947) - Premonition
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Housle a sen
(1946) - Nezbedný bakalář
Jaroslav Mareš 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jaroslav Mareš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
3°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Metal)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Jaroslav Mareš 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Mareš - actor

Jaroslav Mareš was born on April 24, 1921 in Husinec
Jaroslav Mareš at:
Wikipedia.orgJaroslav Mareš full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Mareš astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Mareš astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 5th
(Today)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Jaroslav Mareš
Planet positions:
SunSun
Taurus
3°42’
 
MoonMoon
Scorpio
Scorpio
Sagittarius
23°09’
29°36’
5°57’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
17°04’
 
VenusVenus
Taurus
0°56’
R
MarsMars
Taurus
21°48’
 
JupiterJupiter
Virgo
9°08’
R
SaturnSaturn
Virgo
18°33’
R
UranusUranus
Pisces
8°37’
 
NeptuneNeptune
Leo
10°57’
 
PlutoPluto
Cancer
7°01’
 
NodeNode (M)
Libra
26°59’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
1°30’
 
ChironChiron
Aries
11°17’
 
Elements:
2xFireFire
6xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
December 6th
(Tomorrow)
Venezuela Alicia Machado
(*1976) actress, singer, model
Mexiko Dulce María
(*1985) composer, singer, actress
Francie Philippe Bouvard
(*1929) writer
Spojené státy David Lovering
(*1961) drummer, singer
Famous people who passed away on December 5th
Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) President of South Africa, fighter against apartheid
Francie Alexandre Dumas père
(*1802 - 1870) writer
Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) composer, pianist, organist, virtuoso
Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) painter
Polsko Wladyslaw Reymont
(*1867 - 1925) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »