Jaroslav Kepka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Kepka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1935
Country:
Age:
85 years
  • Sun:  Leo
  • Life Path: 4
Occupation:
actor

Jaroslav Kepka - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1935 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaroslav Kepka 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jaroslav Kepka
Date of Birth - Year *1935
(actor, instagram)

Jaroslav Kepka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2008) - Bekyně mniška
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2006) - Malé velké gatě
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Černá karta
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2003) - Lakomec
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1998) - Ostuda
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Tvůj svět
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Misie
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Bezvousák a princezna Kamila
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Sněhurčino polepšení
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - To nám byl čert dlužen
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Děvče za všechny peníze
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Psí povídání (TV series)
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1984) - Rumburak
(1984) - Mykolko - hop!
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Královna bludiček
(1980) - Královská hra
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Černá ovce
(1977) - Vo Brikitě
(1976) - Revizoři
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vražda v ulici Lourcine
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Píšťalka pro dva
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1972) - Vychovatel
(1972) - Morčata
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Lakomec
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Julie and Romeo
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Návštěvy
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Rekův románek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Tancovačka
(1963) - Věštec
(1963) - Kto si bez viny
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Night Guest
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1957) - Parta nezradí...?

Jaroslav Kepka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
20°43’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Jaroslav Kepka 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Kepka - actor

Jaroslav Kepka was born Year *1935 in Czech City
Jaroslav Kepka at:
Wikipedia.orgJaroslav Kepka full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Kepka astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Kepka astro-databank Astrotheme
Famous people born on
March 8th
(Today)
Německo Hermann Meyer
(*1947) astrologer
Německo Timo Boll
(*1981) table tennis player
Velká Británie Clive Burr
(*1957) drummer
Spojené státy Freddie Prinze Jr.
(*1976) actor, scriptwriter
Spojené státy Randy Meisner
(*1946) composer, guitarist, singer
Jaroslav Kepka
Planet positions:
SunSun
Leo
20°43’
 
MoonMoon
Aquarius
Aquarius
Aquarius
12°10’
19°42’
27°15’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
25°20’
 
VenusVenus
Virgo
22°31’
 
MarsMars
Scorpio
8°56’
 
JupiterJupiter
Scorpio
15°04’
 
SaturnSaturn
Pisces
8°04’
R
UranusUranus
Taurus
5°30’
R
NeptuneNeptune
Virgo
13°25’
 
PlutoPluto
Cancer
26°19’
 
NodeNode (M)
Capricorn
20°18’
R
LilithLilith (M)
Virgo
13°28’
 
ChironChiron
Gemini
15°22’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
March 9th
(Tomorrow)
Francie Juliette Binoche
(*1964) actress
Itálie Ornella Muti
(*1955) actress, model
Rusko Vyacheslav Mikhailovich Molotov
(*1890) politician, diplomat, Old Bolshevik
Rusko Yuri Gagarin
(*1934) astronaut
Spojené státy Bobby Fischer
(*1943)
Famous people who passed away on March 8th
Švédsko Max von Sydow
(*1929 - 2020) actor
Německo Count Zeppelin
(*1838 - 1917) general, aircraft manufacturer, founder of the Zeppelin airship company
Spojené státy Raymond Fernandez
(*1914 - 1951) serial killer from pair - The Lonely Hearts Killers
Spojené státy Martha Beck
(*1920 - 1951) serial murderess from pair - The Lonely Hearts Killers
Německo Ingo Schwichtenberg
(*1965 - 1995) drummer, co-founder of the metal band Helloween

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »