Jaroslav Hovorka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Hovorka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1950
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Jaroslav Hovorka - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1950 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaroslav Hovorka 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jaroslav Hovorka
Date of Birth - Year *1950
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Jaroslav Hovorka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku

Jaroslav Hovorka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - I Fagiolini
(2013) - To všechno nás postihlo
(2012) - Návraty dokumentaristů (TV series)
(2011) - Až na vrchol
(2011) - Čert a Káča
(2010) - Klíč
(2010) - Příběh statečnosti a zrady: Lipovec - Licoměřice 1943-1945
(2010) - Vodník a Karolínka
(2009) - Terra musica
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Skauti v odboji
(2007) - Světci a svědci
(2007) - Psáno pro Pražské jaro opus III.
(2007) - Esther
(2005) - Pevnost mého mládí
(2004) - Mistři českého animovaného filmu (TV series)
(2003) - Karel Ancerl: A Belated Portrait
(2002) - Jan Jakub Ryba: Missa solemnis
(2002) - Sestra Paskalina
(2001) - Pražský komorní balet
(2001) - Jejich vlasti
(2000) - Velký vůz
(2000) - Cesty víry
(2000) - Ilja Hurník ad libitum
(2000) - Rendez vous strýce Davida
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Bleděmodrý svět
(1999) - Romská kultura v Čechách
(1999) - Obrázky z historie Romů (TV series)
(1999) - Jeníček a Mařenka
(1998) - Krátký život druhé republiky
(1998) - Čerte, tady straší!
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1996) - Vojta
(1995) - GENUS
(1995) - Mariken z Nimegue
(1994) - Václav Talich - osud dirigenta
(1994) - Hlídači
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Zrádce národa v Chotěboři
(1993) - Masák
(1992) - Črty k Chopinovu portrétu
(1992) - La contessina, aneb Falešný markýz
(1991) - Tanec Praha '91
(1991) - Mysterium o Faustovi
(1989) - Strach
(1989) - Obrázky ze staré školy
(1989) - Návštěva v orchestru
(1988) - O slavných muzikantech (TV series)
(1988) - Jmenuji se Vojtěch Husár
(1988) - Ježkovské miniatury
(1987) - Poslední koncert Jana Kubelíka
(1987) - Bisernice a spol
(1986) - Stříbrný roh
(1985) - Vynálezy Ludvíka Očenáška
(1984) - Zima na Hlinecku
(1984) - Listy o pražské houslové škole
(1983) - Ozvěny modrého pokoje

Jaroslav Hovorka - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Návraty dokumentaristů (TV series)
(2010) - Klíč
(2010) - Příběh statečnosti a zrady: Lipovec - Licoměřice 1943-1945
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Skauti v odboji
(2007) - Esther
(2005) - Pevnost mého mládí
(2004) - Mistři českého animovaného filmu (TV series)
(2003) - Karel Ancerl: A Belated Portrait
(2002) - Jan Jakub Ryba: Missa solemnis
(2002) - Sestra Paskalina
(2001) - Jejich vlasti
(2000) - Velký vůz
(2000) - Cesty víry
(2000) - Ilja Hurník ad libitum
(1999) - Bleděmodrý svět
(1999) - Obrázky z historie Romů (TV series)
(1998) - Krátký život druhé republiky
(1996) - Vojta
(1995) - GENUS
(1994) - Václav Talich - osud dirigenta
(1994) - Hlídači
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Zrádce národa v Chotěboři
(1993) - Masák
(1992) - Črty k Chopinovu portrétu
(1991) - Tanec Praha '91
(1989) - Strach
(1989) - Obrázky ze staré školy
(1989) - Návštěva v orchestru
(1988) - O slavných muzikantech (TV series)
(1988) - Jmenuji se Vojtěch Husár
(1987) - Poslední koncert Jana Kubelíka
(1987) - Bisernice a spol
(1986) - Stříbrný roh
(1984) - Zima na Hlinecku
(1984) - Listy o pražské houslové škole
(1983) - Ozvěny modrého pokoje

Jaroslav Hovorka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
3°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Metal)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Jaroslav Hovorka 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaroslav Hovorka - actor, director, scriptwriter

Jaroslav Hovorka was born Year *1950 in Czech City
Jaroslav Hovorka at:
Wikipedia.orgJaroslav Hovorka full biography - Wikipedia | Astro.comJaroslav Hovorka astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaroslav Hovorka astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 24th
(Today)
Německo Nastassja Kinski
(*1961) actress
Německo Joachim Gauck
(*1940) politician, pastor, preacher, 11th German Federal President
Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) writer
Itálie Farinelli
(*1705) opera singer, singer, soprano castrato, musician
Alžírsko Daniel Auteuil
(*1950) actor
Jaroslav Hovorka
Planet positions:
SunSun
Leo
3°50’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Capricorn
3°49’
11°02’
18°11’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Leo
20°31’
 
VenusVenus
Cancer
5°39’
 
MarsMars
Libra
21°42’
 
JupiterJupiter
Pisces
6°00’
R
SaturnSaturn
Virgo
16°44’
 
UranusUranus
Cancer
6°56’
 
NeptuneNeptune
Libra
14°49’
 
PlutoPluto
Leo
17°22’
 
NodeNode (M)
Aries
1°07’
R
LilithLilith (M)
Taurus
21°50’
 
ChironChiron
Sagittarius
15°59’
R
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
January 25th
(Tomorrow)
Spojené státy John Belushi
(*1949) actor
Rusko Vladimir Vysotsky
(*1938) composer, actor, poet, writer
Spojené státy Alicia Keys
(*1981) actress, singer, songwriter, pianist, writer, philanthropist
Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) writer
Spojené Arabské Emiráty Khalifa bin Zayed Al Nahyan
(*1948) politician, the 2nd president of the United Arab Emirates
Famous people who passed away on January 24th
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) actor
Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) serial killer, psychologist
Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politician, prime minister, soldier
Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) conductor
Spojené státy Lafayette Ron Hubbard
(*1911 - 1986) science fiction writer, founder of Dianetics and Scientology

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »