Jaromír Dulava wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jaromír Dulava - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1960
Country:
Age:
60 years
  • Sun:  Sag
  • Life Path: 9
Occupation:
actor

Jaromír Dulava - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jaromír Dulava 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jaromír Dulava
Date of Birth - Year *1960
(actor, instagram)

Jaromír Dulava - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - 8 Heads of Madness
(2016) - Theory of Tiger
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Každý milion dobrý
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
(2015) - Padesátka
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - The Live and Times of Judge A.K. (TV series)
(2014) - Neviditelní (TV series)
(2014) - Manželka
(2014) - Dědictví 2
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2013) - Sebemilenec
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Modrý drak
(2012) - Dámský krejčí
(2011) - Sráči
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Sny o tátovi
(2010) - Identity Card
(2010) - Kudykam
(2010) - Habermann's Mill
(2010) - The Rain Fairy
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Smyčka
(2009) - Ptákovina
(2009) - Muži v říji
(2009) - Jménem krále
(2009) - Unknown Hour
(2008) - Taková normální rodinka
(2008) - Šejdrem
(2008) - Polibek na cestu
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Kolaborant
(2006) - All the Best!
(2006) - Rules of Lies
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Mezi námi přáteli
(2006) - Malé velké gatě
(2006) - Impresário ze Smyrny
(2006) - Grandhotel
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Psí kus
(2005) - Maska a tvář
(2005) - Dva na schodišti
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - From Subway with Love
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Radhošť
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Burning in the Wind
(2001) - Uniforma
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2000) - Válka ve třetím poschodí
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Řezník
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Co chytneš v žitě
(1998) - Za zdí
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - Intuice
(1998) - Česká soda
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Králův šašek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Zahrádka ráje
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Saturnin
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Granica
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Horror Story
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1992) - Černí baroni
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Smrt v kruhu
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1980) - Commedia del arte
(1979) - Housata

Jaromír Dulava, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
25°31’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Jaromír Dulava 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jaromír Dulava - actor

Jaromír Dulava was born Year *1960 in Czech City
Jaromír Dulava at:
Wikipedia.orgJaromír Dulava full biography - Wikipedia | Astro.comJaromír Dulava astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJaromír Dulava astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 26th
(Today)
Spojené státy Jon Hall
(*1915) actor
Spojené státy Johnny Cash
(*1932) composer, guitarist, singer
Francie Victor Hugo
(*1802) writer, poet, novelist, dramatist
Spojené státy Michael Bolton
(*1953) composer, singer, actor
Francie Honoré Daumier
(*1808) painter, sculptor, graphic artist
Jaromír Dulava
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
25°31’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
4°12’
11°37’
19°06’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
14°43’
 
VenusVenus
Aquarius
8°23’
 
MarsMars
Cancer
13°43’
R
JupiterJupiter
Capricorn
10°44’
 
SaturnSaturn
Capricorn
17°54’
 
UranusUranus
Leo
25°41’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
10°27’
 
PlutoPluto
Virgo
8°07’
R
NodeNode (M)
Virgo
10°06’
R
LilithLilith (M)
Cancer
24°57’
 
ChironChiron
Aquarius
28°13’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
February 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) actor
Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) actress
Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) actress, director
Spojené státy Josh Groban
(*1981) composer, singer, actor
Spojené státy John Steinbeck
(*1902) writer
Famous people who passed away on February 26th
Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969)
Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) composer
Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013)
Velká Británie Robert Cross
(*1795 - 1832) astrologer
Rakousko Michael Hainisch
(*1858 - 1940) 2nd President of Austria

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »