Jana Švandová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Švandová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1947
Country:
Age:
74 years
Occupation:
actress

Jana Švandová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jana Švandová 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jana Švandová
Date of Birth Year *1947
(actress, instagram)

Jana Švandová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2014) - Jak se točil seriál Až po uši
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2014) - Až po uši (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Školní výlet
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2012) - Hlavne, že sa máme radi... (TV series)
(2011) - Vínečko
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Adéla ještě nevečeřela
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 2Grapes
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Kleopatra
(2002) - Angelina
(2001) - Dobroty
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(2000) - Wild Flowers
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Život, který ti dávám
(1998) - Listonošky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Záhrada
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Televize
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Les Épées de diamants
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Chained Heat II
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1992) - Kufr
(1992) - Peklo
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Das Schicksal des Freiherrn von Leisenbohg
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Elektro, má lásko
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Vracenky
(1989) - Volná noha
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Penelopy
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Setkání
(1987) - Přízrak
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV series)
(1987) - Mág
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Zátah
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Nade mnou země
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Angolský deník lékařky
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1983) - Dva kluci v palbě
(1983) - Byt je vykraden, maminko
(1983) - Brakýři
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Poslední návrat
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Motiv
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Wodzirej
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Svatba
(1977) - Sběratel
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Melouchář
(1977) - Hněv
(1977) - Dům na konci města
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Long Honeymoon
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Pomsta
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Lovers in the Year One
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Strýčkův sen
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV series)
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1969) - 322
(1969) - Šťastný Jim
(1969) - Babie leto, čas smútku

Jana Švandová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
10°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Jana Švandová 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Švandová - actress

Jana Švandová was born Year *1947 in Czech City
Jana Švandová at:
Wikipedia.orgJana Švandová full biography - Wikipedia | Astro.comJana Švandová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJana Švandová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Jana Švandová
Planet positions:
SunSun
Cancer
10°38’
 
MoonMoon
Capricorn
Capricorn
Capricorn
4°25’
10°20’
16°15’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
26°58’
R
VenusVenus
Gemini
23°43’
 
MarsMars
Gemini
1°36’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°55’
R
SaturnSaturn
Leo
8°15’
 
UranusUranus
Gemini
23°04’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°04’
 
PlutoPluto
Leo
12°00’
 
NodeNode (M)
Gemini
0°26’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
17°03’
 
ChironChiron
Scorpio
2°18’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »