Jana Preissová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Preissová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actress

Jana Preissová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jana Preissová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jana Preissová
Date of Birth Year *1948
(actress, instagram)

Jana Preissová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Příběhy slavných: Malá hvězda nezapadá (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2006) - Blázen jsem ve své vsi
(2006) - Krásný čas
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2003) - Komedie omylů
(1998) - Život, který ti dávám
(1998) - Kouzelný šíp
(1998) - Ex offo
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - O moudré Sorfarině
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - Řád
(1994) - Lidumil
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - S vyloučením veřejnosti
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Závist
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Tajemství
(1991) - Largo desolato
(1991) - Ariadnina niť
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1990) - Don Juan
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Bludiště
(1989) - Berenika
(1988) - Milionová láska
(1988) - Bludiště cest
(1987) - Zykovovi
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Srdíčko
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Pokus o izolaci viru N
(1985) - Videostop
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Čarovná rybí kostička
(1984) - Cizí holka
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Hrátky
(1983) - Hodina splněných přání
(1982) - Žlutý kvítek
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Škola hrou
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Džungle před tabulí
(1979) - Tatínek
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Julek
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Přání
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1977) - Rose Marie
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Král jelenem
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1976) - A byl pátý máj
(1976) - Výslech
(1976) - Skleník
(1976) - Holka modrooká
(1975) - Údržbáři
(1975) - Rytíř
(1975) - Mlynářka z Granady
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1974) - Pavlínka
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Hliněný vozíček
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Morgiana
(1972) - Magnolia
(1972) - Kamenný kvítek
(1971) - Straw Hat
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV series)
(1971) - O Pomněnce
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Manon Lescaut
(1969) - Princezna Lada
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Záhořanský hon
(1967) - Capricious Summer
(1967) - Klec pro dva

Jana Preissová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
17°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Jana Preissová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Preissová - actress

Jana Preissová was born Year *1948 in Czech City
Jana Preissová at:
Wikipedia.orgJana Preissová full biography - Wikipedia | Astro.comJana Preissová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJana Preissová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 25th
(Today)
Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystic, yogi, writer, lawyer
Německo Karl Benz
(*1844) automotive designer, co-founder od Mercedes-Benz
Itálie Pope John XXIII
(*1881) 261st Pope
Německo Julius Mayer
(*1814) physician, physicist, one of the founders of thermodynamics
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960) actor, journalist, lawyer, pilot, magazine publisher, the son of JFK
Jana Preissová
Planet positions:
SunSun
Aquarius
17°37’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
5°21’
 
VenusVenus
Pisces
24°50’
 
MarsMars
Virgo
1°51’
R
JupiterJupiter
Sagittarius
22°30’
 
SaturnSaturn
Leo
19°22’
R
UranusUranus
Gemini
22°19’
R
NeptuneNeptune
Libra
12°50’
R
PlutoPluto
Leo
13°40’
R
NodeNode (M)
Taurus
18°50’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
11°33’
 
ChironChiron
Scorpio
23°56’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) actor
Spojené státy Tina Turner
(*1939) singer
Spojené státy Mark Margolis
(*1939) actor
Kosovo Rita Ora
(*1990) actress, singer
Spojené státy Bill Wilson
(*1895) Bill W. - co-founder of AA (Alcoholics Anonymous)
Famous people who passed away on November 25th
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) american writer, columnist, politician
Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) actor
Litva Laurence Harvey
(*1928 - 1973) actor, director
Spojené státy Phyllis Fraser
(*1916 - 2006) actress, writer
Spojené státy Rance Howard
(*1928 - 2017) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »