Jana Hlaváčová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jana Hlaváčová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1938
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actress

Jana Hlaváčová - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1938 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jana Hlaváčová 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Jana Hlaváčová
Date of Birth Year *1938
(actress, instagram)

Jana Hlaváčová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Zlaté vánoce - hraje Orchestr Václava Hybše
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Legendární historky
(2011) - Viditeľný svet
(2011) - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Marie Stuartovna
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Famílie
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - 13. komnata Mileny Dvorské
(2008) - Příběhy slavných -Umanutec (TV series)
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Jistota nejhoršího
(2007) - Velkofilm
(2007) - Tři životy
(2007) - Světla pasáže (TV series)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - All the Best!
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Ruth to vidí jinak
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Život za lásku
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Pohádky z lesa (TV series)
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Podzimní zahrada
(2000) - Na zámku
(1999) - Věšák
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Lolinka a kníráč
(1998) - Hvězda života
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražák
(1997) - Kouzelný bolehoj
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Srdeční slabosti
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1995) - Z hříček o královnách: Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský)
(1995) - Modrá krev
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Hrad stínů
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - Učitel tance
(1994) - Narcisový dům
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Příliš mnoho dobrých úmyslů
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Šaráda
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1988) - Felixír
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Srdíčko
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Kus života
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1985) - Veronika
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Páta stanice (TV series)
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1984) - ABECEDA
(1984) - Le Martyre de Saint Sébastien
(1984) - Radosti života
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Komediant
(1984) - Cizí holka
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - The Third Prince
(1982) - Pouť králů
(1982) - Hamlet
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Pytláci
(1981) - Po rozvodu
(1981) - Černá kulička
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Dcera faraona
(1980) - Život je tvrdolín
(1980) - Změna napětí
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Smír Tantalův
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Nenechte se rušit!
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Zip
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Sněhurka
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Cesta domů
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Reflections
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Ikarův pád
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Poslední exil
(1976) - Když vyjí vlci
(1976) - Holka modrooká
(1976) - Doba strachu
(1976) - Dcera
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Na konci světa
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Čert na zemi
(1975) - Co jsem princi neřekla
(1974) - Útěk
(1974) - Půlpenny
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Klobouk plný deště
(1972) - Aféry mé ženy
(1972) - Česáč
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Žalář nejtemnější
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Královna versus Jackson
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1969) - Barometr
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Objížďka
(1968) - Královský omyl
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Raději potmě
(1967) - Pozdní doznání
Jana Hlaváčová - Family and Partner relationships

Jana Hlaváčová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
5°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Jana Hlaváčová 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jana Hlaváčová - actress

Jana Hlaváčová was born Year *1938 in Czech City
Jana Hlaváčová at:
Wikipedia.orgJana Hlaváčová full biography - Wikipedia | Astro.comJana Hlaváčová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJana Hlaváčová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
January 20th
(Today)
US Telly Savalas
(*1924) actor, director
IT Federico Fellini
(*1920) actor, director, scriptwriter
US David Lynch
(*1946) director, scriptwriter
TR Aristotle Onassis
(*1906) entrepreneur, billionaire
GB Sophie Helen
(*1965) Countess of Wessex, wife of Prince Edward, Earl of Wessex
Jana Hlaváčová
Planet positions:
SunSun
Aries
5°08’
 
MoonMoon
Capricorn
Aquarius
Aquarius
25°30’
1°32’
7°38’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
21°31’
 
VenusVenus
Aries
17°28’
 
MarsMars
Taurus
10°07’
 
JupiterJupiter
Aquarius
21°59’
 
SaturnSaturn
Aries
7°36’
 
UranusUranus
Taurus
11°31’
 
NeptuneNeptune
Virgo
19°21’
R
PlutoPluto
Cancer
27°54’
R
NodeNode (M)
Scorpio
29°44’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
29°52’
 
ChironChiron
Gemini
25°49’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
January 21st
(Tomorrow)
US Geena Davis
(*1956) actress
ES Plácido Domingo
(*1941) conductor, opera singer, singer
FR Christian Dior
(*1905) fashion designer
US Richard Winters
(*1918) soldier, commander of E - Easy Company in the World War II
MZ Eusébio
(*1942) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »