Jan Šťastný wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Šťastný - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1965
Country:
Age:
55 years
Occupation:
actor

Jan Šťastný - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1965 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Šťastný 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jan Šťastný
Date of Birth - Year *1965
(actor, instagram)

Jan Šťastný - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2014) - Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Marie Stuartovna
(2011) - Bastardi 2
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Bastardi
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - 13. komnata Moniky Žákové
(2009) - Film o seriálu: Vyprávěj
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Archiv
(2008) - Přísně tajné
(2008) - I love Česko
(2008) - Kanadská noc
(2008) - Bekyně mniška
(2008) - Bathory
(2007) - Na vlně první republiky
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Takový žertík
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Kočky
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Stín viny
(2003) - Falešné obvinění
(2001) - S bráchou na Aljašce (TV series)
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Válka ve třetím poschodí
(2000) - Gambit
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Velký případ
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Ctirad a Šárka v Šárce
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Smůla
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - Lolinka a kníráč
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Poprask na laguně
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Poutníci
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Modrá krev
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Lidumil
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Česká muzika
(1992) - Kufr
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - S vyloučením veřejnosti
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Dva Janové a ovečka
(1991) - Tajemství
(1991) - Princezna za dukát
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Oko za oko
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O kouzelné šišce
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1982) - Za humny je drak
(1981) - Mezi námi kluky
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV series)
Jan Šťastný - Family and Partner relationships

Jan Šťastný, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
17°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Snake

Snake (Wood)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Jan Šťastný 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Šťastný - actor

Jan Šťastný was born Year *1965 in Czech City
Jan Šťastný at:
Wikipedia.orgJan Šťastný full biography - Wikipedia | Astro.comJan Šťastný astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Šťastný astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Jan Šťastný
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
17°10’
 
MoonMoon
Gemini
Gemini
Cancer
19°47’
27°00’
4°16’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Sagittarius
3°50’
R
VenusVenus
Aquarius
1°46’
 
MarsMars
Capricorn
19°15’
 
JupiterJupiter
Gemini
27°26’
R
SaturnSaturn
Pisces
11°02’
 
UranusUranus
Virgo
19°30’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
20°43’
 
PlutoPluto
Virgo
18°25’
 
NodeNode (M)
Gemini
3°50’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
17°18’
 
ChironChiron
Pisces
18°01’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »