Jan Skopeček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Skopeček - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1925
Country:
Occupation:
writer, actor

Jan Skopeček - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1925 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Skopeček 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jan Skopeček
Date of Birth - Year *1925
(writer, actor, instagram)

Jan Skopeček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Galashow 60
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2013) - Tělo slovem...
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Leaving
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - 2Grapes
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Pamětnice
(2008) - Kryštof: Atentát (music video)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Bobule
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Crash Road
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Vítězství
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Mörderische Suche
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Kameňák
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Gulášek
(2001) - Samota
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Jáma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Poslední vlak
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Císař a tambor
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Playgirls II
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Horror Story
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Lady Macbeth von Mzensk
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - '38
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV series)
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Who's That Soldier?
(1987) - Arabesky
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Kluk
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1985) - Podfuk
(1985) - Boty
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Zkouška
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Muzikanti (TV series)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - The Medal
(1980) - Romaneto
(1980) - Předjaří
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV series)
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Králova žena
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč jsou na obloze draci
(1977) - Mílaři
(1977) - Melouchář
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Parta hic
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Záhada červeného pudru

Jan Skopeček - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1972) - Záhada červeného pudru
Jan Skopeček - Family and Partner relationships
Family:
(*1920) Věra Tichánková - wife

Jan Skopeček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
25°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Wood)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Jan Skopeček 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Skopeček - writer, actor

Jan Skopeček was born Year *1925 in Czech City
Jan Skopeček at:
Wikipedia.orgJan Skopeček full biography - Wikipedia | Astro.comJan Skopeček astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Skopeček astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 24th
(Today)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Jan Skopeček
Planet positions:
SunSun
Virgo
25°58’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Libra
4°35’
10°57’
17°21’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
11°32’
 
VenusVenus
Scorpio
4°00’
 
MarsMars
Virgo
23°58’
 
JupiterJupiter
Capricorn
12°50’
 
SaturnSaturn
Scorpio
11°15’
 
UranusUranus
Pisces
23°23’
R
NeptuneNeptune
Leo
23°33’
 
PlutoPluto
Cancer
14°36’
 
NodeNode (M)
Leo
1°47’
R
LilithLilith (M)
Leo
0°44’
 
ChironChiron
Aries
27°22’
R
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
July 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) actor
Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) Bosnian Serb political activist, murderer who assassinated Franz Ferdinand d'Este
Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) figure skater
Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) actress
Spojené státy Illeana Douglas
(*1965) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Full Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »