Jan Libíček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Libíček - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Zlín
Country:
Age:
† 42 years
Death:
Occupation:
actor

Jan Libíček - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
28 September 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Libíček 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jan Libíček
Date of Birth - Sep 28, 1931
(actor, instagram)

Jan Libíček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Haló, tady Jiřina
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - The Man from London
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Tetička za všechny peníze
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hliněný vozíček
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Jako padlý sníh
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - A kdo je vinen?
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Straw Hat
(1971) - Silvestrovské kousky Františka Housky
(1971) - Moderní byt
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - Jak se státi gentlemanem
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Ta slepička kropenatá
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Men about Town
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - O hradu Zásadce
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Zločin pátera Amara
(1968) - Pražský Sherlock Holmes
(1968) - Pražské noci
(1968) - Objížďka
(1968) - The Marathon
(1968) - Král Ubu
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Farářův konec
(1968) - Čirok
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Mlha
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - The Famous Surgeon Dr. Sammy
(1966) - Prostě ani muk
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak Sammy o kalhoty přišel
(1966) - Hotel for Strangers
(1966) - Flám
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Vyrozumění
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1964) - Romeo a Julie 63
(1964) - Telefon
(1964) - Courage for Every Day
(1964) - Dobrá rada je nad zlato
(1964) - The Jester's Tale
(1961) - Baron Munchausen
Jan Libíček 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Jan Libíček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
4°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Jan Libíček 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Libíček - actor

Jan Libíček was born on September 28, 1931 in Zlín
Jan Libíček at:
Wikipedia.orgJan Libíček full biography - Wikipedia | Astro.comJan Libíček astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Libíček astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 16th
(Today)
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) actor, director
Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) actress
Německo Nico
(*1938) composer, actress
Irsko Oscar Wilde
(*1854) writer
Spojené státy Charles Dolan
(*1926) entrepreneur, founder of HBO
Jan Libíček
Planet positions:
SunSun
Libra
4°21’
 
MoonMoon
Aries
Aries
Aries
16°08’
22°02’
27°57’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Virgo
19°11’
 
VenusVenus
Libra
9°47’
 
MarsMars
Scorpio
7°30’
 
JupiterJupiter
Leo
15°19’
 
SaturnSaturn
Capricorn
16°40’
 
UranusUranus
Aries
17°54’
R
NeptuneNeptune
Virgo
6°35’
 
PlutoPluto
Cancer
22°01’
 
NodeNode (M)
Aries
5°17’
R
LilithLilith (M)
Aries
5°49’
 
ChironChiron
Taurus
23°12’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) actor
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) actress
Spojené státy Eminem
(*1972) singer, actor
Haiti Wyclef Jean
(*1969) rapper, musician, member of the Fugees, actor
Spojené státy Arthur Miller
(*1915) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »