Jan Kanyza wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Kanyza - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actor

Jan Kanyza - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Kanyza 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Jan Kanyza
Date of Birth - Year *1947
(actor, instagram)

Jan Kanyza - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Kluci z hor
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (music video)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Kriminálka Staré Mesto 2 (TV series)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Prominenti
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2006) - Žito
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2001) - Dobroty
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Chytit vítr
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Stín
(1998) - Elixír lásky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bronzová koruna
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Tom Paleček (TV series)
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Televize
(1994) - Nexus 2.431
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pozvání na večeři
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Flash - Der Fotoreporter (TV series)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Zabijáci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Úraz
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Právě volal tvůj milenec
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Černovláska
(1987) - Pět přání
(1987) - Zykovovi
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - Gagman (TV series)
(1987) - Děvče za všechny peníze
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Buchty
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Tajna starog tavana
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Radikální řez
(1983) - Propast
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Horí
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Útěky domů
(1980) - Panenka
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Lovec
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1978) - Trasa
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Král jelenem
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Město nic neví
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Poslední královna
(1974) - Králův kalich
(1974) - Královský gambit
(1974) - Čekání
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Dream Town
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Horolezci
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Kamarádi
(1969) - Vypravuj mi něco hezkého
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1967) - Malé letní blues
Jan Kanyza - Family and Partner relationships

Jan Kanyza, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
1°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Jan Kanyza 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Kanyza - actor

Jan Kanyza was born Year *1947 in Czech City
Jan Kanyza at:
Wikipedia.orgJan Kanyza full biography - Wikipedia | Astro.comJan Kanyza astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Kanyza astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 28th
(Today)
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) actress
Francie Marcel Duchamp
(*1887) painter, artist
Spojené státy Jacoby Shaddix
(*1976) musician, singer of the rock band Papa Roach
Venezuela Hugo Chávez
(*1954) President of Venezuela
Velká Británie Leo Houlding
(*1980) actor
Jan Kanyza
Planet positions:
SunSun
Scorpio
1°11’
 
MoonMoon
Pisces
Pisces
Pisces
2°39’
8°47’
14°59’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Scorpio
21°26’
st
VenusVenus
Scorpio
14°49’
 
MarsMars
Leo
13°25’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
0°16’
 
SaturnSaturn
Leo
21°13’
 
UranusUranus
Gemini
25°57’
R
NeptuneNeptune
Libra
11°18’
 
PlutoPluto
Leo
14°50’
 
NodeNode (M)
Taurus
24°23’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
29°47’
 
ChironChiron
Scorpio
12°07’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
July 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Alexandra Paul
(*1963) actress, model
Španělsko Fernando Alonso
(*1981) F1 racer, world champion 2005, 2006
Itálie Coco
(*1990) musician, daughter of musician Sting and Trudie Styler actresses
Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905) politician, diplomat, 2nd secretary-general of the UN

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »