Jan Hraběta wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Hraběta - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1940
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actor

Jan Hraběta - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1940 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Hraběta 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Hraběta
Date of Birth - Year *1940
(actor, instagram)

Jan Hraběta - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Válka s mloky
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2015) - Journey to Rome
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Autopohádky
(2010) - Hodinový manžel
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Zoufalci
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2008) - Bez tváře
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Empties
(2006) - Solitude
(2006) - Horákovi (TV series)
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Městečko
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Resurrezione
(2001) - Věrní abonenti
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Help For You
(2001) - Den dobrých skutků
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Sweets
(1999) - Profesor
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Trapas
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Die Seekönigin
(1997) - Cimrmani
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - The Firebird
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Lijavec
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Akt
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Jakub a Veronika
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Fany
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - La Vallée de la lune
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Vracenky
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Time of the Servants
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - An Uncertain Season
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - House for Two
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Antonyho šance
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Podfuk
(1985) - Jako jed
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1980) - Cutting It Short

Jan Hraběta, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
19°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Metal)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Jan Hraběta 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Hraběta - actor

Jan Hraběta was born Year *1940 in Czech City
Jan Hraběta at:
Wikipedia.orgJan Hraběta full biography - Wikipedia | Astro.comJan Hraběta astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Hraběta astro-databank Astrotheme
Famous people born on
November 28th
(Today)
Spojené státy Ed Harris
(*1950) actor, director
Polsko Agnieszka Holland
(*1948) actress, director
Rusko Alexander Blok
(*1880) writer, poet
Velká Británie William Blake
(*1757) writer, painter, poet, author of The Marriage of Heaven and Hell
Jan Hraběta
Planet positions:
SunSun
Taurus
19°39’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
6°49’
 
VenusVenus
Cancer
2°45’
 
MarsMars
Gemini
25°23’
 
JupiterJupiter
Aries
28°39’
 
SaturnSaturn
Taurus
6°22’
 
UranusUranus
Taurus
21°51’
 
NeptuneNeptune
Virgo
22°52’
R
PlutoPluto
Leo
0°46’
 
NodeNode (M)
Libra
18°38’
R
LilithLilith (M)
Pisces
26°30’
 
ChironChiron
Cancer
16°04’
 
Elements:
2xFireFire
6xEarthEarth
4xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) actress
Spojené státy Joel Coen
(*1954) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Game
(*1979) singer, actor
Velká Británie C. S. Lewis
(*1898) poet, novelist, theologian, literary scholar, author of The Chronicles of Narnia
Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832) writer
Famous people who passed away on November 28th
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) actor
Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) actress
Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859)
Kanada James Naismith
(*1861 - 1939) educator, physician, innovator, inventor of basketball
Německo Elsbeth Ebertin
(*1880 - 1944) graphic artist, writer, astrologer, mother of Reinhold Ebertin

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »