Jan Faltýnek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jan Faltýnek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ostrava
Country:
Age:
† 59 years
Occupation:
actor

Jan Faltýnek - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
12 April 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Jan Faltýnek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jan Faltýnek
Date of Birth - Apr 12, 1936
(actor, instagram)

Jan Faltýnek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Princezna Hyacinta a tříhlavý drak
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Fantom opery
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Náušnice
(1984) - Zpívánky
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Sešlost
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Samorost
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Není pravda, že
(1982) - Muž z Bombaje
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dnes vaří Barevná kapela
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - Neříkej mi majore!
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Had z ráje
(1979) - Rosnička
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Julek
(1979) - Hezký štědrý večer
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Kufr
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Bratránek z Batávie
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Na konci světa
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Letní romance
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Čertova nevěsta
(1975) - Beránci a čert (TV series)
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Stokoruna
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Královské řádění
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Rodeo
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Svatba Krečinského
(1971) - Muzikant
(1971) - Lekce
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1969) - Bellevue
(1968) - The Marathon
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Když má svátek Dominika
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Divotvorný klobouk
(1963) - The Hope
(1961) - Chvíle rozhodnutí
Jan Faltýnek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jan Faltýnek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
22°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Jan Faltýnek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jan Faltýnek - actor

Jan Faltýnek was born on April 12, 1936 in Ostrava
Jan Faltýnek at:
Wikipedia.orgJan Faltýnek full biography - Wikipedia | Astro.comJan Faltýnek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJan Faltýnek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 4th
(Today)
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) actor
Kanada Deanna Durbin
(*1921) actress
Německo Horst Buchholz
(*1933) actor
Spojené státy Tyra Banks
(*1973) actress, singer, model
Spojené státy Jay-Z
(*1969) singer
Jan Faltýnek
Planet positions:
SunSun
Aries
22°21’
 
MoonMoon
Sagittarius
Sagittarius
Sagittarius
17°19’
23°31’
29°47’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aries
24°29’
 
VenusVenus
Aries
1°45’
 
MarsMars
Taurus
7°46’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
24°25’
R
SaturnSaturn
Pisces
17°30’
 
UranusUranus
Taurus
4°43’
 
NeptuneNeptune
Virgo
14°27’
R
PlutoPluto
Cancer
25°09’
 
NodeNode (M)
Capricorn
7°29’
R
LilithLilith (M)
Libra
10°33’
 
ChironChiron
Gemini
12°36’
 
Elements:
6xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
December 5th
(Tomorrow)
Spojené státy Walt Disney
(*1901) actor, director
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) actor, singer
Irsko Paddy Kelly
(*1977) singer, composer, songwriter, former member of The Kelly Family
Velká Británie Eddie Edwards
(*1963) British athlete, skier
Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrologer
Famous people who passed away on December 4th
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) musician
Německo Heinrich Goebel
(*1818 - 1893) watchmaker, inventor, co-inventor of bulb
Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) entrepreneur, engineer, founder of Olivetti & Co
Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) writer, journalist
Spojené státy Tommy Bolin
(*1951 - 1976) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »