Ivan Rajniak wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Rajniak - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hybe
Country:
Age:
† 67 years
Occupation:
actor

Ivan Rajniak - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
10 July 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ivan Rajniak 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ivan Rajniak
Date of Birth - Jul 10, 1931
(actor, instagram)

Ivan Rajniak - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Študent
(1997) - Čertové volky
(1991) - Zuzanka Hraškovie
(1991) - Meteor
(1991) - Dúhová cesta
(1990) - Spomienka na Annu
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Ráno ako pes
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Hrdina západu
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Moliére
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Hriech
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Reťazenie
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Drahý strýčko
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Husiarka a kráľ
(1982) - Trieda plná pýchy
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Keď radí strach
(1982) - George Dandin
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Ostrov
(1981) - Maškaráda
(1981) - Fatamorgána
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Zimozel
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Hodiny
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Zlodej známok
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Sonatína pre páva
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Vysoká cena
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Nie
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Na pokraji rozumu
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Horúci dych
(1978) - Einsteinov úsmev
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Buky podpolianske
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Skrat
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Serenáda pre Martinu
(1976) - Rozdelení
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Prázdniny u starej mamy
(1976) - Obhajoba sa nekoná
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Red Wine
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Kamarátka pre nás dvoch
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Kde vtáci nelietajú
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Trasovisko
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Piková dáma
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Srdce na lane
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Kamaráti
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Tkáčka Maruška
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Red Wine
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Hájnikova žena
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Ring voľný
(1970) - Medený gombík
(1970) - The Copper Tower
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - Ako dvaja našli šťastie
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Generácia
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Matka
(1968) - Málka
(1968) - Lúčka, na ktorej spáva vietor
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Vreckári
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Pasca
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Tango pre medveďa
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1963) - Výhybka
(1961) - Pokorené rieky
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Vasil Ťorkin
Ivan Rajniak 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Ivan Rajniak, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
17°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Ivan Rajniak 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Rajniak - actor

Ivan Rajniak was born on July 10, 1931 in Hybe
Ivan Rajniak at:
Wikipedia.orgIvan Rajniak full biography - Wikipedia | Astro.comIvan Rajniak astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comIvan Rajniak astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 5th
(Today)
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) actor
Indie Kajol
(*1974) actress
Francie Guy de Maupassant
(*1850) writer
Spojené státy Neil Armstrong
(*1930) astronaut
Francie Marine Le Pen
(*1968) Member of the European Parliament, MEP
Ivan Rajniak
Planet positions:
SunSun
Cancer
17°13’
 
MoonMoon
Taurus
Taurus
Taurus
8°29’
14°39’
20°52’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
29°16’
 
VenusVenus
Cancer
0°59’
 
MarsMars
Virgo
16°40’
 
JupiterJupiter
Cancer
28°28’
 
SaturnSaturn
Capricorn
20°10’
R
UranusUranus
Aries
19°16’
 
NeptuneNeptune
Virgo
3°49’
 
PlutoPluto
Cancer
20°20’
 
NodeNode (M)
Aries
9°31’
R
LilithLilith (M)
Pisces
26°58’
 
ChironChiron
Taurus
22°25’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
August 6th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »