Ivan Krivosudský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Krivosudský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 83 years
Occupation:
actor

Ivan Krivosudský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
1 March 1927 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ivan Krivosudský 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Ivan Krivosudský
Date of Birth - Mar 1, 1927
(actor, instagram)

Ivan Krivosudský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Takí sme boli
(2000) - Slečna Dušehojivá
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Senzi Senzus
(1998) - Ráčte vstúpiť, pán Havetta!
(1997) - Duchovia (TV series)
(1997) - Čertové volky
(1995) - Chichôtka
(1993) - Tisíci džbán
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1989) - Živé svetlo
(1989) - Nočný spev
(1989) - Nebojte sa prvákov
(1989) - Čertiská
(1988) - Zlatá panna zo zlatého vajca
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - O láske a slávikoch
(1988) - Nebojsa
(1987) - Rodák
(1987) - Mechanici
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Guľaté tajomstvo
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - Cengá do triedy
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Svet nemá slzy rád
(1984) - Čierny slnovrat
(1983) - Učiteľka
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Zázračný autobus
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Popoluška
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Hlúpa rozprávka
(1981) - Ďuro-Truľo
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Krajina Haliganda (TV series)
(1978) - Teletip
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Smoliari
(1978) - Poštár Lábus
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Neposedné mačiatko
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta
(1978) - Kazko Vlasko
(1978) - Dobrodružstvo v hoteli
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Tlstibáb
(1977) - Medvedí deň Maťa Mateja
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Svadobný dar
(1976) - Svadba
(1976) - Sokovia
(1976) - Sloník medzi zvieratkami
(1976) - Miesto v dome (TV series)
(1976) - Red Wine
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Náušnice
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1975) - Čudný človek
(1975) - Banícke rozprávky (TV series)
(1975) - Ako spievajú sláviky
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Jaríkovský kostol
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Hadí princ
(1972) - Šaty
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1972) - Ľalie poľné
(1972) - Red Wine
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Slávny pes
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1970) - Vrahom je Fox
(1970) - Naši pred bránami
(1969) - Molièr
(1968) - The Deserter and the Nomads
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1967) - Zrkadlo občana Pokorného (TV series)
(1966) - Viecha dobrej nálady
(1966) - Silvester na Dunaji
(1966) - The Hangman
(1966) - Gigliho ária
(1965) - Žltý dostavník
(1965) - Revue pre jeden a pol orchestra
(1965) - Oko za oko
(1965) - Nylonový mesiac
(1964) - Všetko naopak
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Dundo a tí druhí
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Proces o oslí tieň
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Brothers
(1959) - Dom na rázcestí
(1957) - Forty-Four Mutineers
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1956) - Čert nespí
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Lazy sa pohly
Ivan Krivosudský 2021 - Astrological Charts, Astrology Online

Ivan Krivosudský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
9°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Fire)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Ivan Krivosudský 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Krivosudský - actor

Ivan Krivosudský was born on March 1, 1927 in Bratislava
Ivan Krivosudský at:
Wikipedia.orgIvan Krivosudský full biography - Wikipedia | Astro.comIvan Krivosudský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comIvan Krivosudský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 5th
(Today)
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) actor
Indie Kajol
(*1974) actress
Francie Guy de Maupassant
(*1850) writer
Spojené státy Neil Armstrong
(*1930) astronaut
Francie Marine Le Pen
(*1968) Member of the European Parliament, MEP
Ivan Krivosudský
Planet positions:
SunSun
Pisces
9°52’
 
MoonMoon
Capricorn
Aquarius
Aquarius
29°51’
7°04’
14°22’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Pisces
26°52’
 
VenusVenus
Aries
3°35’
 
MarsMars
Gemini
3°52’
 
JupiterJupiter
Pisces
9°51’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
7°26’
 
UranusUranus
Pisces
28°17’
 
NeptuneNeptune
Leo
25°13’
R
PlutoPluto
Cancer
13°55’
R
NodeNode (M)
Cancer
3°49’
R
LilithLilith (M)
Virgo
29°32’
 
ChironChiron
Aries
28°46’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
2xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
August 6th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) actor
Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) actress, dancer
Spojené státy Andy Warhol
(*1928) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) singer
Francie Paul Claudel
(*1868) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »